Meikkivinkkejä jokaiselle tytölle

Oletko koskaan halunnut, että meikkaus osaisi olla parempaa? Tytöille meikkaaminen voi olla hauskaa, ja jos perehtyy siihen hieman, lopputulos voi olla todella hieno.

Seuraavaksi on muutamia vinkkejä, joilla voit tehdä meikkauksestasi entistä paremman, jotta hiuksistasi ja ihostasi tulee upea.

Käsittele ihoasi hellävaraisesti

Ensinnäkin on äärimmäisen tärkeää, että käytät laadukkaita meikkejä ja että käsittelet ihoasi hellävaraisesti – koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tehokas ihonhoitorutiini. Jos et ole aloittanut vielä, aloita hyvästä puhdistus- ja kosteusvoiteesta aamuin illoin. Tämä auttaa vähentämään meikin levittämisen jälkeisen kiillon poistamista, jotta saat yksilöllisen ja kauniin lopputuloksen.

Vältä liikaa meikkiä

Monet tytöt tekevät virheen lisäämällä liikaa meikkiä kasvoilleen. Vähemmän on aina enemmän, ja se on myös menestyksen salaisuus. Ennen meikkaamista voit käyttää meikin pohjustustuotetta, joka auttaa meikkiä tasaisemmin ja antaa sille paremman pysyvyyden. Varmista aina, että tuotteesi tunkeutuvat syvälle ihoon, jotta ne pysyvät paikoillaan ja että meikkiin tulee luonnollinen sävy.

Älä unohda silmämeikkiä

Toinen yleinen meikkausvirhe on silmämeikin unohtaminen tai se, että silmämeikkiä ajatellaan vain rujona tai liian tomatina. Silmien alueella on automaattisesti paljon herkempiä kuin muilla alueilla, joten voit aina huomata, että meikki tarvitsee usein pienen lisätarkastuksen täällä. Meikkiä levittäessäsi, käytä vapaita sormenpäitä ja levitä tuotteen pienin vedoin (varsinkin, jos käytät ripsivärillä silmiäsi). Muista myös välttää muovipuskurin meikkaamista, ja käytä sellaista, jonka pehmeillä häivytyKuin’sillä voit laskea niitä, kun tarvitset. Älä anna meikin mennä liian pitkälle silmiisi – se voi antaa silmille liian tumman näköisen ulkonäön.

Vältä meikkituotteiden sekoittamista

Vältä meikkituotteiden sekoittamista, koska usein voi tapahtua, että levitettäessäsi meikkituotteita saat vääriä muutoksia ja virheitä, joita et ole välttämättä halunnut tehdä. Yritä keskittyä vain yhteen tuotteeseen kerrallaan, jotta voit löytää oikean ja optimaalisen meikin itsellesi. Vedenkestävä ripsiväri on yksi esimerkki – liikkuvilla silmäluomilla silmämeikin tekeminen voi olla haastavaa, joten seuraa huolellisesti, että pysyt ajan tasalla.

Levitä meikkisi pohjaosa oikein

Jotkut tytöt puikkene käyttämään liikaa pohja- tai meikkipohjustustuotteita, ja se aiheuttaa isoja epätasaisuuksia. Tähän voi olla erittäin helppo ratkaisu: käytä vain pieniä määriä ja käyttää sitä erityisellä tarkkuudella. Aloita sormienpäillä ylhäältä alas ja lopeta silmien ympärillä ja kulmakarvojen alueella, jotta voit saada kiiltävän ja hienon lopputuloksen ilman valkoisia alueita.

Käytä laadukkaita tuotteita

Kun olet valmis aloittamaan meikkaamisen, muista aina, että laadukkaat meikkituotteet ovat aina paras vaihtoehto meikille. Vuosien mittaan on tullut paljon uusia tuotteita ja tuotemerkkejä, mutta ole tarkkaavainen tuotteiden laadussa. Yritä käyttää takuullisia tuotteita ja tuotemerkkejä, esimerkiksi markkinoiden johtavia tuotteita, ja yritä aina tarkistaa tuoteselosteita, jotta saat mahdollisimman paljon lisätietoa meikkituotteistaan.

Vähennä meikkivirheitä

Viimeiseksi, älä luovuttaa, jos joskus teet jotain meikkivirhettä – harjoitus tekee mestarin! Yritä välttää liian usein meikkaamista, äläkä unohda käyttää meikinpoistoaineita joka ilta. Joskus kokeilemalla ja harjoittelemalla voit löytää meikkisi todellisen potentiaalin ja näyttää parhaalta.

Tässä oli vain muutamia vinkkejä ja neuvoja meikkaamisesta. Kaikille tytöille on tärkeää pitää mielessä, että meikkaaminen ei ole vain ulkonäöstä, vaan kaikista tuotteista ja hoitotuotteista saamastasi hoidosta. Meikkaa itsesi ulkoisesti kauniiksi ja hoida ihoasi sisäisesti terveeksi!