Loihdi ripsienpidennykset itse! Tutustu klusteriripsien TOP 5!

Haluaisitko tehdä ripsienpidennykset ihan itse? Ilman tapaamista kosmetologin kanssa? Ennen mahdottomalta tuntunut asia on nyt todellisuutta. Kosmetiikkayritykset yllättivät naiset lanseeraamalla DIY-ripsienpidennykset kotikäyttöön. Vain muutamassa minuutissa jokainen nainen voi luoda unelmiensa viuhkamaiset ripset ilman kosmetologin tai ripsiteknikon apua. Siksi on aika selvittää, mitkä tuotteet kuuluvat TOP 5 joukkoon!

TOP 5 DIY-ripsienpidennystuotetta. Mitä kannattaa tietää ennen ostopäätöstä?

Kotona tehtävät ripsienpidennykset aiheuttavat edelleen ristiriitaisia tunteita naisten keskuudessa. Useimmat haluavat mieluummin teettää ne kokeneilla ripsiteknikolla, jolloin he lähtevät kauneushoitolasta upeiden viuhkamaisten ripsien kanssa, lisäävät heidän ilmeensä raikkautta ja hehkua.

Toisaalta ripsienpidennyksillä on uskomattoman huono vaikutus omiin ripsiimme. Kun ne poistetaan, jää ripsiin yleensä aukkoja ja ripset tuntuvat yksinkertaisesti heikommilta. Tämä todistaa, että se ei ole hyvä vaihtoehto kaikille.

Heti kun ensimmäiset DIY-ripsienpidennykset julkaistiin, naiset alkoivat huomata niiden käytön edut. Tällaiset tekoripset antavat meille:

 • Mahdollisuuden luoda minkä tahansa haluamamme tyylin muutamassa minuutissa.
 • Voimme vältttää ripsiemme vauriot.
 • Tehdä muutoksia ja muokata luotua tyyliä aina kun haluamme.
 • Saada luonnollisen näköiset ripset ilman kosmetologilla käyntiä.

Kun otetaan huomioon nämä hyödyt, emme ole yllättyneitä siitä, että yhä useammat naiset valitsevat kokeilla DIY-ripsienpidennyksiä. Tekoripsien antaa monia etuja. Ennen kaikkea niiden hyödyntäminen säästää aikaa ja rahaa.

Valmistajat huomasivat nopeasti kasvavan kiinnostuksen tällaisia tuotteita kohtaan, ja niinpä he laseeravat jatkuvasti erilaisia ripsityylejä, mutta kaikki niistä eivät kuitenkaan saa lämmintä vastaanottoa.

Vastataan vielä lopuksi kysymykseen: mikä tuotemerkki tarjoaa parhaat DIY-ripsienpidennykset?

TOP 5, eli DIY-ripsienpidennykset, jotka sinun täytyy tuntea!

DIY-ripsienpidennysten TOP 5 -listalla otetaan huomioon muutamia tärkeitä tekijöitä, kuten muun muassa:

 • Kuinka kauan ripset pysyvät paikallaan.
 • DIY-ripsienpidennysten kiinnittämisen helppous.
 • Ripsien estetiikka.
 • Ylimääräiset lisävarusteet tietyissä seteissä.

Edellä mainitut seikat huomioon ottaen olemme onnistuneet asettamaan viisi suurimman huomion ansaitsevaa tuotetta paremmuusjärjestykseen!

1. DIY Lash Extensions Nanolashilta

tekoripsien ranking

Naiset ympäri maailmaa rakastavat Nanolashiä. Se on tarjonnut laadukkaita ja tehokkaita ripsienpidennystuotteita jo vuosien ajan. Tuotemerkin DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset ovat varmasti DIY-ripsienpidennysten markkinajohtaja. Niiden suurimpia etuja ovat esimerkiksi:

 • Luonnollisen näköiset ripset – nämä DIY-ripsienpidennykset näyttävät upeilta sekä jäljittelevät oikeita ripsiä paremmin kuin mitkään muut tekoripset.
 • Hieno, musta nauha – sulautuu saumattomasti ripsirajaan ja tuo ripsiin tuuheutta.
 • Kevyet klusteriripset – et tunne DIY Lash Extensions -ripsiä ripsissäsi lainkaan.

Lisäksi on huomautettava, että yksi pakkaus ripsipidennyksiä sisältää peräti 36 kappaletta ripsiä, kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm, mikä mahdollistaa loputtomat mahdollisuudet ripsien muotoilussa, joita voit vain kuvitella. Näitä ripsiä voidaan käyttää erilaisiin tyyleihin, kuten Russian Volumeen tai vain herkkiin arkiripsiin. Valittavana on peräti 8 tyyliä ja kaarevuutta, joten jokainen meistä voi valita parhaan setin juuri itselleen.

On myös korostettava, että Nanolashin pakkauksen mukana tulee ylimääräisiä tarvikkeita, jotka ovat välttämättömiä klusteriripsien kiinnittämiseen kotona. Ripsien lisäksi pakkaus sisältää:

 • Nanolash bonder
 • Nanolash remover
 • Nanolash sealer
 • Ripsipinsetit

Kaikissa tuotteissa on viisi millilitraa ja ne kestävät pitkään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ergonomiset, oikein muotoillut ripsipinsetit, jotka on päällystetty pitoa parantavalla pinnoitteella, mahdollistavat pikaisen ja ongelmattoman työskentelyn.

Nanolashin DIY-Lash Extensionsin kiinnitys kestää vain 10 minuuttia. Sinun tarvitsee vain levittää bonderia ja antaa sen vaikuttaa 30-60 sekuntia, jotta se muuttuu tahmeaksi, sitten sijoittaa klusteriripset luonnollisten ripsien alle, mahdollisimman lähelle ripsirajaa, ja painaa ne yhteen pinseteillä. Viimeisenä silauksena levität sealerin. Kuka tahansa pystyy selviytymään näin helposti kiinnitettävistä ripsienpidennyksistä, vaikka olisitkin totaalinen keltanokka tällä saralla!

Merkki takaa, että voimme käyttää ripsienpidennyksiä 5 päivää, mutta jotkut käyttäjät kertovat, että heidän ripsensä pysyvät paikallaan koko viikon!

Yhteenvetona, päätös Nanolashin nostamisesta ykköseksi oli itsestään selvä. DIY Lash Extensions ansaitsee kunnianosoituksen!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit on seuraavana listalla. Se on perinteinen ripsienpidennyssetti kotikäyttöön. Se sisältää kolmen pituisia ripsiä sekä olennaiset tarvikkeet niiden laittamiseen. Harmi, että setti ei sisällä sealeria, joka lukitsee ripset paikoilleen ja saa ne kestämään pidempään. Siitä puuttuu myös poistoaine, jolla ripset saa irti turvallisesti ja nopeasti.

Glamnetic Lash Extension Kitin ripsienpidennyspaketin ripsienpidennykset ovat luonnollisen muotoilun omaavia ja sulautuvat oikeisiin ripsiin, mutta ensin on kuitenkin levitettävä ripsiväriä. Miksi näin? Nanolashin bonder tasoittaa ripsien väriä, mutta Glamnetic Lash Extension Kit ei tarjoa tällaisia etuja. Luonnollisen ilmeen saamiseksi tarvitsemme enemmän aikaa prosessiin.

Tuotemerkki lupaa, että Glamnetic Lash Extension Kitin ripsienpidennyksiä voi käyttää noin viisi päivää, mutta se riippuu täysin jälkihoidosta. Sinun pitäisi harjata ripset säännöllisesti ja pysyä erossa öljypohjaisesta kosmetiikasta. Näin toimimalla sinulla on mahdollisuus käyttää niitä jopa viisi päivää, mutta se ei ole millään tavoin taattua. Ei ole selkeää tietoa siitä, ovatko nämä ripset uudelleenkäytettäviä.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Seuraavalla sijalla ovat Ardell X-tended Wear Lash System Kitin klusteriripset. Näistä DIY-ripsenipidennyksistä on valittavana eri pituuksia ja tyylejä.

Niiden avulla voit tehdä Russian Volumen kaltaiset ripset tai hennommat ja arkiset ripsienpidennykset. Ripset näyttävät hieman tekaistuilta, sillä – sen lisäksi, että ne tarjoavat eri pituuksia – ne näyttävät kaikki samalta. Mielestämme hinta on ihan ok, kestävyys on hintaan nähden riittävä, mutta Ardell X-tended Wear Lash System Kitillä ei saa millään aikaan luonnollisen näköisiä ripsetyylejä.

Tuotetiedoissa lukee, että laiton pitäisi kestää muutama minuutti. Viittaamme DIY Lash Extensions -ripsipidennyksiin, joiden kiinnitys kestää vain 10 minuuttia. Tässä tapauksessa saatat tarvita enemmän kokemusta, jotta saat laitettua ne luvatussa kymmenessä minuutissa. Naisilla, jotka kokeilevat ripsienpidennyksiä ensimmäistä kertaa, voi olla ongelmia Ardell X-tended Wear Lash System Kitin kanssa.

Pakkaus sisältää bonderin ja applikaattorin. Mukana ei ole tiivistettä tahmean liimakerroksen poistamiseksi, mikä on varma miinus. Mukana ei ole myöskään poistoainetta, jolla klusteriripset voisi poistaa ja puhdistaa nopeasti ja mukavasti. Valmistaja myy näitä kahta erikseen.

Ripsien on tarkoitus pysyä paikallaan muutaman päivän, mutta tuotemerkki korostaa, että tarkka aika riippuu yksilöllisistä tekijöistä ja jälkihoitorutiineista.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Seuraava ripsienpidennyspakkaus listallamme tulee merkiltä nimeltä Amor Lashes. QuickLash Starter Kit sisältää monien muiden tuotteiden tapaan eri pituisia ripsiä, joten sen avulla voit tehdä erilaisia ilmeitä.

Käytettävissä on kuitenkin vain yksi kaarevuustyyppi, mikä voi aiheuttaa ongelmia, kun ripsiä yritetään sovittaa silmän muotoon.

Mitä tulee ripsiin itseensä, ne ovat pehmeät ja kiinteät, mutta et saa niillä aikaan luonnollisen näköistä ilmettä. Ne näyttävät melko epäluonnollisilta silmässä, joten emme suosittele niitä jokapäiväiseen käyttöön.

Ripsien kiinnittäminen kestää valmistajan lupausten mukaan noin 10 minuuttia, mutta verkossa on arvosteluja, joissa naiset sanovat, että näiden kokeilu ensimmäistä kertaa ei ollut mukava ja helppo kokemus.

Mitä tulee Amor Lashesin kestävyyteen, se on toinen merkki, joka ei anna tarkkaa aikaa tälle. Nanolashin kanssa tiedämme tarkalleen, kuinka kauan voimme nauttia upeista ripsienpidennyksistä, eli viisi päivää tai parhaimmillaan jopa pidempään. Amor Lashes mainitsi vain, että se, kuinka kauan ripset pysyvät paikallaan, riippuu siitä, kiinnitämmekö ne oikein. Se on merkittävä puute, varsinkin kun otetaan huomioon ne, joilla on vähän kokemusta ripsienpidennyksistä.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Viimeinen tuotelistallamme on Invisi-Lash Kit TATTI:lta. Nämä ovat huomionarvoisia, mutta eivät kuitenkaan ansaitse korkeinta sijaa TOP 5 -tuotteiden arvostelussa DIY-ripsienpidennyksistä.

TATTI-merkin DIY-klusteriripset ovat pehmeät, kevyet ja lateksittomat. Harmi, että ripsien tyylien ja pituuksien valikoima on kovin suppea. Ne eiväy päihitä Nanolashin ripsienpidennyksiä, joita on saatavilla 3 pituudessa ja 8 tyylissä.

Invisi-Lash Kit TATTI -ripsillä voit luoda luonnollisen näköisiä herkkiä ripsityylejä, mutta ne eivät kuitenkaan toimi volyymiripsien tekoon. Valmistaja arvioi kiinnitysajaksi noin 15 minuuttia. Verkkoarvostelut myös vahvistavat tämän.

Nauha, johon nämä ripsienpidennykset on kiinnitetty, vaikuttaa kuitenkin ongelmalliselta. Se ei ole tavallinen musta nauha, vaan läpinäkyvä kaistale. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Se näkyy silmässä selvemmin, eikä se lisää tuuheutta ripsien tyvelle. Kirkas kaistale on silmiinpistävin naisilla, joilla on tummat ripset, joten emme suosittele niitä tälle ripsienpidennysten harrastajaryhmälle.

TATTI Invisi-Lash Kitin ripsienpidennysten kesto on arviolta 4-5 päivää. Se on samanlaainen kuin muillakin tuotteilla, joten siinä ei ole mitään erikoista huomautettavaa.

Toisaalta monet arvostelijat valittavat setin olevan ylihinnoiteltu, varsinkin kun sitä verrataan Nanolashiin. Tästä syystä Invisi-Lash Kit sijoittuu viimeiseksi.

TOP 5 DIY-ripsienpidennykset. Yhteenveto

DIY-klusteriripset on tarkoitettu auttamaan naisia luomaan unelmiensa ripset, jotka kehystävät silmiä upeasti. Mikä parasta, ne on suunniteltu tekemään se mahdolliseksi muutamassa minuutissa ja takaamaan pitkäkestoiset tulokset.

Listauksemme tuotteet täyttävät nämä edellä mainitut kriteerit, mutta Nanolash DIY Lash Extensions on kuitenkin kiistaton ykkönen. Ne tarjoavat laajan valikoiman pituuksia ja tyylejä, joista valita, sekä niitä voidaan käyttää yli viisi päivää – siitä naiset pitävät.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että vain oikean tuotteen avulla voit saavuttaa optimaaliset tulokset. Kannattaa valita se viisaasti ja harkita ehdotuksia tästä koosteesta.

Näin varmistat, että ripsienpidennysten laitto on aina mukavaa, helppoa ja tehokasta!