DermoFuture teknologia, pulssihierontalaite kasvoille, kullalla

Vuoden alussa, DermoFuture Precision esitteli heidän uusimman tuotteensa, kasvoille tarkoitetun pulssihierontalaitteen jonka pää on koristeltu 24-karaatin kullalla. DermoFuture hieroja, joka auttaa pitämään yllä kasvonpiirteitä, voidaan löytää suurimmasta osasta kauppoja ihan kohtuulliseen hintaan – myös netistä. DermoFuture saa positiivisen vastaanoton alkuvuodesta, eikä todellakaan mikään ihme, sillä tämä kultainen kasvojenhierontalaite on todella testaamisen arvoinen. Miten se toimii?

Me totuimme hierontalaitteen isompiin päihin. T-mallinen DermoFuture hieroja oli erittäin kätevä. Valmistaja taka, että 24-karaatin kullalla 99,9% koristeltu hierontapää tuottaa 6,5 tuhatta värähdystä minuutissa. Iho menettää sen kimmoisuuden ja raikkauden luonnollisesti sisäisien ja ulkoisien seikkojen vuoksi. DermoFuture hieroja estää tämän. Hieronnan aikana pää vapauttaa iholle kullasta ioneita stimuloidakseen kollageenin valmistusta. Kullan ionit säätelevät bioelektronista puolta kehossa, tukien metaboleja ja louden uusia soluja, myös iholle. 3 minuuttia hierontaa päivällä (aamuin illoin) on tarpeeksi jotta voit huomata ensimmäiset efektit.

Pulssihieroja, jonka päässä on oikeita kultahippuja, estää ryppyjä niiltä alueilta, jotka ikääntyvät nopeimmiten – silmien ja suun ympäriltä, leualta ja kaulalta. DermoFuture lupaa, että pulssihieroja 24-karaatin kullalla tuo seuraavia muutoksia:

  • kasvojen muotojen parantaminen,
  • kasvojen piirteinen parantaminen,
  • parantaa verenkiertoa,
  • ihon hapettaminen,
  • ihon joustavuus.

Kasvojen hierontalaitteet ovat paljon käytettyjä ja niitä on saatavilla sekä kivijalkaliikkeistä että verkkokaupoista. Mutta, kaikki pulssihierontalaitteet eivät ole kyllästettyjä oikealla kullalla tai ne eivät voi luvata tehokasta kasvojen kohotusta. DermoFuture tässä tapauksessa täytetään vaativimpienkin asiakkaiden toiveet, ja saat kasvojenhierontalaitteen erittäin hyvään hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *