Et Tiennyt: Mielenkiintoisia Faktoja Mascara

Mascara on meikki tuote, joka auttaa meitä kaikkia saamaan enemmän outoa näyttää silmämeikki. Vaikka monet hyvin korostaa silmiään tiskillä, kulmakarvojen muotoilua ja muuta, kaikki alkaa mascaralla. Siksi tässä on 2574 sanan opas tärkeän asian ympärille – tarjoamalla mielenkiintoisia faktoja mascarasta, joista et tiennyt.

Lähde Mascaran Historiasta

Mascara alkunsa eivät olleet nykyaikaiset tuuheuttavin ja korostavin versiot, vaan vähän erilaiset ja eri aikoinakin suosittuina. Kaikki alkoi Egpytissä, jossa hallitsijat ja naiset käyttivät kulta, terva ja mustia pigmenttejä meikkiin. Tämä tapa alkoi noin 3400 eKr ja on säilynyt ja päivitetty meikin kentälle saakka.

Usean vuosisadan ajan, mascara on ollut osa ihmisten meikkaus kulttuuri, vaikka se koostaa ranne tai roll-on mallisilla työkaluilla. 1950-luvulla, piirteet muuttuivat ja tervasta, kultaa ja mustaa pigmenttiä haettiin hormonaalisesti muodostettua mustaa pigmenttiä, joka oli helpompi levittää, ja saatiin mascarat, jotka me tunnemme tänään. Valmistusteknologiaa on päivitetty vuosien mittaan ja monet muodot ovat poistuneet.

Mascaran Komponentit

Koska meikkaajat toivottomasti kokeilivat erilaisia ​​materiaaleja korostamaan silmäluomia, nykyään me löydämme mascaran, joka on yhdistelmä nykyaikaisia ​​ainesosia.

Mascara koostuu yleensä vaahtomuovista, mikä tekee tuubin sisältämästä koostumuksesta tiivistä. Jopa mukula voi sisältää erilaisia ​​pigmenttejä, joita käytetään meikkia varten. Vaahtomuoviin lisätään usein geeliä, öljyä tai vesipohjaista koostumusta, joita tarvitaan silmäluomien tuuheuttamiseen ja korostamiseen.

Kun otetaan huomioon erilaiset materiaalit, jotka voivat olla yhdistettynä koostumukseen, on monia erilaisia ​​mascaras käytettävissä, kaikilla eri komponenteilla ja tarkoituksilla.

Mascara ja Liiketoiminta

Koska meikki tuote, mascarasta on tullut suorastaan ​​tärkeä osa liiketoimintaa. Kosmetiikkateollisuuden teollisuudessa, meikkialan liiketoiminta on hyvin kilpailukykyinen ja suurien brändien ja pienempien, alkuperäisten tekijöiden välillä.

Pienemmät ja alkuperäiset brändit tarjoavat erilaisia ​​mascarus kuluttajien käyttöön, ja he ovat iloisia tekemään sekä trendejä että tutkimuksia eri materiaalien ja meikkiaiheiden suhteen. Suuret brändit voivat tarjota monipuolisemman valikoiman tuotteita ja vaihtoehtoja meikkaajille.

Mascara on yksi meikkialan myydyimmistä tuotteista ja on tällä hetkellä isotalan valinta. Jokainen ilmoittautuu meikkialan alalle, ja monet ammattilaiset ja aloittelijat käyttävät mascarata korostamaan silmäluomiaan.

Kauneuden Kaikkialla

Kun kyse kauneudesta, se on kaikkialla. Se on jotain, jota jokainen voi vahvistaa ja jota me kaikki haluamme korostaa omana itsenämme. Mascara auttaa monia yhdistämään oman tyylinsä ja korostamaan silmien kauneudessa.

Hiusvärin, meikkityylin ja silmien korostamisen lisäksi monet ihmiset käyttävät mascarata lisäämään luonnollista paksuutta ja joustavuutta. Mascara antaa myös silmäluomille astetta pituutta, jossa silmät saavat taipuisempaa meikkiä. Jopa suuri valikoima valintamuksia ja sävyt voidaan käyttää erilaisiin silmäluomimalleihin ja väreihin.

Mascara on erittäin monikäyttöinen ja yksinkertaisen kokeilun arvoinen. Kokeile paitsi eri materiaaleja myös erilaisia ​​tekniikoita silmien meikkaamiseen ja varmista, että saat parhaan sopivan tuotteen meikkisitzerin.

Päätelmä

Mascara on erittäin tärkeä meikkityökalu ja meikki tuote, jonka kaikkien kannattaa tietää. Siinä on paljon meikkihistoriaa ja teollisuutta, ja se sisältää paljon alkuperäisiä, nykyaikaisia ​​ja merkittäviä ainesosia ja komponentteja.

Mascara voi auttaa monia tarjoamaan itsensä ja loistavuutensa. Siksi se on kokeilun arvoinen ja se voi antaa voimaa ja koulutusta kaikille meikkialan rakastajille.