Kampaukset yötä varten. Mitä teet hiuksillesi ennen nukkumaanmenoa?

Auki olevat hiukset näyttävät kauniilta päiväsaikaan, mutta yöllä ne altistuvat mekaanisille vahingoille, kuten painautuminen, lakanoista aiheutuva kitka, veto ja takkuuntuminen. Ongelma saattaa myös pahentua, mikäli menet nukkumaan hiukset märkänä tai kosteana. Sillä tavoin on helppo vahingoittaa tai katkoa hiuksia ja näin hiuksista tulee helpommin kaksihaaraisia. Mitä teet hiuksillesi ennen nukkumaanmenoa? Kuinka nukkua ilman, että vahingoittaa hiuksia? Pitäisitkö hiukset laittaa pinneillä kiinni yöksi?

Hiusten sitomiseen käytettävät välineet

Oikeanlaisten välineiden valinta voi olla vaikea. Kampauksen tulisi olla hellävarainen, ei liian tiukka ja mahdollisimman turvallinen hiuksille. Siihen tarvitsemme oikeat välineet.

  • Älä käytä:kuminauhaa, ohutta kumilenkkiä, venyvää pompulaa missä on metallia, hiusklipsejä.
  • Paras olisi: pehmeä hiuspampula ilman saumaa toisin sanoen klassinen hiusdonitsi.
  • Nämä voivat olla epämiellyttäviä, mutta voit myös käyttää:isompia tai pienempiä hiussolkia.
  • Käsintehdyt välineet:sukanvarret, polvisukat tai sukkahousut, puuvillakankaan palanen, silkki/satiini nauha.

Kampaukset yötä varten

Internetistä löytyy monia hienoja kampauksia, jotka bloggaajat ovat jakaneet; kampauksia, joiden tulisi taata kauniit kiharat tai ovat helpot muotoilla. Kuitenkin useimmissa tapauksissa nämä hiustyylit ovat erittäin vahingollisia hiuksille. Sinun on parasta pysyä klassisissa ratkaisuissa.

  • Letit – klassinen hiustyyli yöksi, äitimmekin letittivät hiuksemme yöksi kun olimme lapsia. Yksi yksinkertainen letti suojaa hiuksiamme takkuuntumiselta ja vedolta, hiukset on helpot harjata ja letin avaamisen jälkeen se antaa hiuksille hienovaraiset laineet. Kahdella letillä hiuksista tulee enemmän kiharat.
  • Poninhäntä – hyvä vaihtoehto (ei ainoastaan pitkille hiuksille) on sitoa hiukset löysälle poninhännälle tai pienelle silmukalle.
  • Pieni silmukka – jos haluat suojella hiuksiasi myös kaksihaaraisilta, ponihännän sijaan pieni silmukka voi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Pieni silmukka ei ole muuta kuin poninhäntä, jossa hiuksen latvat eivät ole vapaana.
  • Nuttura – paras kampaus yöksi on nuttura, joka on suojattu pehmeällä hiusdonitsilla. Nuttura tulisi tehdä mahdollisimman korkealle (päälaki on paras paikka). Muista kuitenkin, että älä sido hiuksia liian tiukkaan vaan jätä niille hieman liikkumatilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *