Kuinka välttyä kakkukasvoilta? Varo näitä tuotteita.

Puhdas ja terve iho on kaikille. Kuka tahansa haluaa välttää aamu-unenaikaista punoitusta, kallisarvoista ja erilaisista näppylöistä. Sellainen iho voi olla haastava muotoilla ja ylläpitää. Mekaaniset kuorinnat, äärimmäinen hygienia, alkuperäiskomponentit ja suunnitellun hoidon löytäminen eivät aina riitä.

Ainesosien hienosäätö on tärkeää puhdistaakseen, kosteuttaakseen ja suojatakseen ihoa. Kylpyhuonetuotteet voivat auttaa saavuttamaan hyperspektrinihon, joka on terve ja puhdas. Mutta joskus, tuotteet, jotka lupaavat kirkkaampaa ihoa voivat olla ylitsepursuavia ja aiheuttavat päinvastaisen reaktion – kakkukasvot.

Kakkukasvot, varsinkin ruusufinoiden, ovat yleisiä nuorempien naisten ja miesten keskuudessa. On monia syitä, kuten endokriininen asia, allergia tai kosmetiikkaa. Tässä artikkelissa keskitymme estämään niitä käyttämällä oikeita tuotteita.

Vältä alkoholia sisältäviä tuotteita

Tämä aloitus on yksinkertainen ja tärkein. Alkoholi on iin sekoitus, joka aiheuttaa verenvirtausongelmia ja ongelmia ihon kanssa. Se osoittaa, että kun ihosi menee pois pitkäaikaisesta käytöstä alkoholin kanssa, se alkaa reagoida herkästi muihin ainesosiin kuten ridoihin ja kuivuuteen, kuorimiseen ja tulehdukseen.

Alkoholia sisältävät naamiot, puhdistusaineet, geelit ja kasvovoiteet voivat kaikki aiheuttaa kasvojen punoitusta ja verenvuotoa. Siksi on parasta välttää niitä ja korvata ne tehokkailla, mutta hoitavilla geelimäisillä tuotteilla.

Eliminoi puhdistuksesi ja vesipohjaiset tonerit

Toinen ongelma, joka on aiheuttanut ihon reagoimista, on vesi. Vesi ei pidä ihostasi hyvin kosteutettuna ja jättää sen alttiimmaksi erilaisille ainesosille. Kun kuivatat ihosi liikaa näillä puhdistustuotteilla, voit vaurioittaa ihon suojamuurin, mikä voi aiheuttaa tulehdusta, ärsytystä ja punaisia näppylöitä.

Nestemäisessä muodossa olevat puhdistukset sekä veden ja saippuan sekoitetut tonerit ovat usein syyllisiä tähän. Vältä niiden käyttöä läpi tiettyjen esipuhdistusten, joita löytyy kasvojenhoitomarkkinoilta.

Vältä rasvatuotteita

Kun puhutaan ihon akneen liittyvistä tuotteista, monilla on taipumus karkeasti leimata rasvat jotain mitä sinun pitäisi välttää. Totuus on, rasvat eivät ole pahaa iholle ja ne ovat äärimmäisen tärkeitä. Mutta jos et tiedä mikä sinun ihosi tarvitsee, tämä voi olla katastrofi.

Jos käytät liikaa rasvatuotteita, voit myös tukkia huokosiin ja aiheuttaa sebumin liiallista erittymistä. Se sekoittuu bakteereiden ja toksiinien kanssa, joka johtaa kimmoisiin, punaisiin kasvoihin.

Vältä ärsyttäviä ainesosia

Tämä pätee ihoärsytyksiin, ihottumiin, allergisiin reaktioihin ja muihin haitallisiin reaktioihin. Yksittäiset synteettiset ainesosat tai luonnollisetkin ainesosat voivat herkistää ihon.

Klavulonaattihappo, fitaatti, trietanoliamiini, fenoksietanoli, eetterit, alkyyli ja parabeenit ovat yleisimpiä ainesosia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä.

Joten, vaikka tuote on yleensä turvallinen, jos olet alttiina näille ainesosille, voit saada allergisen reaktion. Seurata vain tuotteiden ainesosien kanssa ja kuljeta varovasti.

Käytä oikeita kosteusvoiteita

Viimeisenä, mutta tärkeimmänä. Et itse asiassa voi välttää, ettet tarvitse kosteutta. Iho on elävä kudosta, ja se tarvitsee aina mukautuvaa hoitoa.

Kosteusvoiteet voivat pelastaa ihosi. Ne antavat iholle entsyymejä ja ravitsevia elementtejä, jotka pitävät ihon silkinpehmeänä ja suojaavat sitä sekä ulkoisilta haasteilta että sisäisiltäkin. Mutta jos käytät liian rasvaista kosteusvoide, voi se myös tukkia huokosiin ja aiheuttaa sebumin liiallista erittymistä ja ihon ärsytystä.

Löydä oikeat tuotteet ja noudata kasvojenhoitorutiinia!

No, nyt voit välttää kakkukasvot ja tarjota ihollesi ikuisen kosteuden, hyvin hoidettua ja puhdasta ilmettä.

Tarkasta tuotteidesi ainesosat ja perehdy kasvojenhoitoon nykyaikaisilla ideoilla. Kosteusvoiteet, geelit ja muut pitsitavaratuotteet auttavat varmistamaan, että iho pysyy täydellisenä ja kasvojen punoitus ja ärsytys vähenevät. Myös liian voimakas kuorinta on vältettävä!

Mene ja tee se! Kokeile erilaisia tuotteita, jotka sopivat päivittäiseen rutiiniisi ja antavat ihollesi mahdollisuuden olla mahdollisimman puhdas ja terve. Kun olet löytänyt oikeat tuotteet, voit nauttia paremmasta ja raikkaammasta ilmeestä