Mitä hiusvärisi kertoo luonteestasi?

Siinä on syynsä miksi ihmiset sanovat, että ensivaikutelma on tärkein kun tapaamme uuden ihmisen. Ulkonäkö kertoo meistä paljon ja suuren osan siitä meidän hiustyylimme. Vaikka onkin paljon stereotypioita arvioimaan ihmisiä hiusvärin perusteella, niissä on aina pala totuutta mukana. Tietysti mikäli et piilota omaa luonnollista väriäsi hiusväreillä. Tiedätkö mitä sinun hiusvärisi kertoo sinusta? Katso alta!

Luonnollinen hiusten väri: punainen
Luonne:toiveikas

Naisilla joilla on luontaisesti punaiset hiukset ovat luonteeltaan toiveikkaita, kiivaita ja tunteikkaita. Punapäät ovat todella iloisia ja täynnä empatiaa. He hymyilevät aina ja nauttivat seurasta. Punahiuksisten naisten heikkous on että he eivät olet juurikaan ole kovin järjestelmällisiä.

Luonnollinen hiusten väri: kullanruskea
Luonne:melankolinen

Ruskeahiuksiset ovat todella intohimoisia perfektionistejä. He ovat yleensä todella pidettyjä, vaikka eivät itse sitä tiedä ja tästä syytä hakevat hyväksyntää ympäriltään. Ruskea hiuksiset naiset ovat tunteellisia, ahkeria ja huolellisia, mikä usein näkyy itsevarmuutena että he voivat tehdä kaiken parhaiten. Naisilla joilla on kullanruskeat hiukset on myös taipumus masennukseen.

Luonnollinen hiusten väri: musta
Luonne:kiivas

Musta hiuksiset naiset tietävät arvonsa, he ovat todella energisiä ja impulsiivisia. Yleensä ovat syntyneet johtajiksi ja menestyneiksi naisiksi. Mustat hiukset on myös kiivaan ja määräilevän luonteen merkki. He rakastavat sellaisten ihmisten käskyttämistä, joita on helppo manipuloida.

Luonnollinen hiusten väri: vaalea
Luonne:rauhallinen

Vaaleahiuksiset ovat iloisia ihmisiä, he ovat yleensä juhlien sielu, mutta todellisuudessa he eivät osaa luoda kontakteja ihmisiin. Vaaleahiuksiset naiset ovat havainnoivia, jotka katselevat mielellään taka-alalta. He ovat hitaita eivätkä pidä kiireestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *