Tapaa NANOIL – paras öljy hiusten muotoiluun ja suojaamiseen

Miten tiedät, että hiuksesi ovat vaikea muotoilla? Ne hylkivät vettä ja kuivuminen kestää kauan. Koska tällaiset hiukset kokevat ongelmia veden imeytymisen kanssa, muotoilutuotteiden käyttö voi myös olla vaikeaa ja tehotonta. Tämäntyyppiset hiukset vaativat tarkkaa huolenpitoa.

Hiustyyppejä on erilaisia, esimerkiksi takkuisia ja tuuheita. Me keskitymme kuitenkin litteiden hiusten ongelmaan tässä artikkelissa. Jos hiuksesi laskeutuvat hartioillesi raskaina – sinulla on luultavasti vähähuokoiset hiukset ja tunnet tämän hiustyypin huonot puolet.

Vähähuokoiset hiukset – mitä se tarkoittaa?

Kadehdimme naisia vähähuokoisille hiuksilla – suorat, sileät, kiiltävät. Valitettavasti emme tiedä, kuinka paljon ongelmia ja rajoituksia tähän hiustyyppiin liittyy. Esimerkiksi, oikeanlaisen hiustenhoitotuotteen valinta. Useimmissa tuotteissa on liian raskas koostumus, joka istuu hiusten pinnalla lävistämisen sijaan. Ne latistavat hiuksia ja rasvoittavat niitä nopeammin. Emme siksi voi kutsua niitä tehokkaaksi hiustenhoidoksi.

Lisäksi, vähähuokoiset hiukset vastustavat kihartimia. Lämmöllä muotoilu ja lukemattomat tuotteet eivät auta tässä tilanteessa. On helppo pahentaa tämän hiustyypin kuntoa ja nostaa huokoisuustasoa. Kannattaa tavoitella suojaa vaurioittavilta tekijöiltä ja ajatella muita tapoja saada kiharia aikaiseksi. Sen sijaan, että taistelisit vähähuokoisten hiusten tiheää istuvaa suojakerrosta vastaan, on parempi etsiä sopivia ja tarkoin valittuja kasviöljyjä.

Sinun ei enää tarvitse etsiä täydellistä tuotetta!

Sano hyvästit latteille hiuksille!

On ihanteellisten kiharien ja täyden suojan aika!

NANOIL FOR LOW POROSITY HAIR

Nanoilin sisältö. Mitä se sisältää? Miten se toimii?

Nanoil for low porosity hair on yksi Nanoilin kolmesta versiosta. Se on suunnattu hiuksille tiheään istuvalla ulkoisella suojakerroksella. Siksi täynnä tyydyttyneitä rasvahappoja olevat öljyt ovat pääainesosa. Mitä öljyjä se sisältää?

Hyvin suosittua kookosöljyä (väärin käytetty vaurioituneisiin hiuksiin), joka ravitsee hiuskuituja ja luo suojaavan kerroksen. Toinen on arganöljy – tunnettu nestemäisenä kultana – koska se tarjoaa luonnollisen suojan kuumuudelta ja toimii upeana muotoilun pohjana. Toisaalta, risiiniöljy parantaa hiuskasvua ja lisää luonnollista kiiltoa. Amazonilainen cupuacu voi takaa joustavuuden ja kosteuden. Toinen tuotteessa oleva voi on karitevoi, joka ehkäisee hiusten kuivumista.

Setripuunöljy, uutettu Siperian männystä, on hyvin kiinnostava ainesosa. Se on täydellinen päänahallemme – hallitsee pH-arvoa, puhdistaa ja voimistaa päänahan toimintaa. Tilaa täytyi myös tietenkin jättää passionhedelmäöljylle (maracuja) – loistava ikääntymisprosesseja estävä antioksidantti. Viimeisenä muttei vähimpänä: monoi öljy (vahvistaa hydro-lipidikerrosta) ja babassu öljy (helpottaa harjausta sekä tarjoaa hennoille latvoille ympärivuorokautisen suojan).

Eikä siinä kaikki!

Nanoil for low porosity hair sisältää kuutta ylimääräistä ainesosaa, jotka tuovat hyvin tärkeitä toimintoja. Kaksi innovatiivista ja monipuolista ainesosaa ovat kiinnostavimmat: Kerastim – ehkäisee hiustenlähtöä, ja Baicapil – nopeuttaa hiuskasvua. Lisäksi, tuote sisältää UV-filtterin, joka on hyvin tärkeä tälle hiustyypille ja suojaa auringon säteilyltä. Tuotteessa on myös pantenolia, joka pitää hiukset tuuheina. Nanoil for low porosity hair -tuotteen sisältöä on myös paranneltu kahdella vitamiinilla. A-vitamiini estää hiuksia irtoamasta. E-vitamiini taistelee hiuksia heikentäviä vapaita radikaaleja vastaan.

Meidän tulisi myös mainita, että Nanoil for low porosity hair vaikuttaa sekä hiusten pintaan, niiden sisäpuoleen ja päänahkaan. Mikään muu tuote ei ole näin monipuolinen. Se ei ainoastaan kaunista ja suojaa hiuksia, vaan vahvistaa myös päänahan hydro-lipidikerrosta. Terve päänahka merkitsee elinvoimaisia tuppia ja kauniita hiuksia.

Nanoil pakkaus. Eleganssia ja Moderniutta

On mahdoton kulkea Nanoil hiusöljyjen ohi piittaamattomasti. Koko sarja näyttää todella elegantilta. Tunnet käsitteleväsi jotain ylellistä. Nanoil for low porosity hair tulee 100 ml pakkauksessa. Se vaikuttaa suuremmalta ensisilmäyksellä arvokasta tuotetta suojaavan paksun lasin ansiosta. Yksinkertainen musta pullo ja kultainen väri näyttävät hyvin vakuuttava. Kiiltävä, intensiivisen musta laatikko luo vaikuttavan yhdistelmän tuotteen kanssa.

Nanoil for low porosity hair -tuotteen tehokas yhdistelmä – kultainen, kevyt öljy upealla imeytymiskyvyllä. Epätavallinen applikaattori ei näytä tavalliselta pieneltä annostelijalta. Se on äärimmäisen mukava pumppu litteällä, aika suurella päädyllä, joka sopii sormenpäillemme täydellisesti. Tuloksena voimme annostella oikean määrän tuotetta, joka tekee käytöstä nopeaa ja miellyttävää.

Nanoil hiusöljyn käyttöohjeet. Tee se omalla tavallasi

Toinen Nanoilin innovaatio on käyttömenetelmä. Nanoil for low porosity hair -tuotetta (kuten myös muita versioita) voi käyttää monella eri tavalla. Sitä voi asettaa sekä hiuksiin että päänahkaan, koska se on täynnä hyödyllisiä ainesosia. Tuote ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai haitallisia ainesosia, eli se ei tuki ihohuokosia, häiritse talirauhasten toimintaa tai aiheuta ärsytystä päänahassa. Nanoil for low porosity hair on täydellinen ratkaisu.

Käyttöjen tapa ja aika on täysin sinusta kiinni. Säännöllisyys on ainoa ehto, joka sinun on täytettävä. Vain säännöllinen arvokkaiden ravintoaineiden imeytyminen hiuksiin ja päänahkaan takaa vaikutukset. Nanoil for low porosity hair voi käyttää iltaisin, aamuisin tai keskellä päivää. Se sopii kuivaan ja märkään hiusöljyhoitoon. Voit käyttää sitä ennen hiusten pesemistä tai sen jälkeen ja ennen hiusten muotoilua tai sen jälkeen. On satoja vaihtoehtoja ja ihanteellisen käyttötavan valinta riippuu tarpeistasi ja käytettävästä ajasta.

pidä huolta hiuksista öljyllä Nanoil

lisätietoa: nanoil.fi

17 Comments “Tapaa NANOIL – paras öljy hiusten muotoiluun ja suojaamiseen”

 1. Liisa

  En voi ylipuhua itseäni öljyämään hiuksia. Huolettaa, että se rasittaa hiuksia vielä lisää. Vaikea uskoa, että rasvainen öljy voi auttaa päänahan öljyisyyden hoidossa

  Vastaa
  • Agnes

   tämä öljy auttoi minua paljon. Käytin erilaisia shampoita, päänahkavoiteita, huuhteluja ja vaikka ne auttoivat, se oli väliaikaista ja onglmat palasivat kun hiukset tottuivat tuotteisiin joten aluksi aloitin kookosöljyllä

   Vastaa
 2. Leena99

  Rakastan karitevoita, se toimii upeasti hiuksilleni mutta viime aikoin olen lukenut, että hiusten öljyäminen tuo parempia tuloksia yhdistämällä öljyjä ja aloin etsiä tämäntyyppisiä tuotteita ja tulen varmasti valitsemaan tämän öljyn sen upeiden ainesosien ansiosta

  Vastaa
  • Justiina

   hiukseni eivät pidä karitevoista niin paljon mutta se on suosikki vartalovoiteeni!

   Vastaa
 3. Katja

  pakkaus on tosi kiva ja elegantti mutta liian kallis

  Vastaa
 4. Pinja M

  säännöllishyys on mulle vaikeeta ja annan nopeesti periksi

  Vastaa
 5. Joann@

  Olen öljynnyt hiuksiani kahden vuoden ajan ja käyttänyt monia erilaisia öljyjä mutta en koskaan tätä. Haluan kokeilla sitä koska rakastan öljysekoituksia ja tällä on loistavat arvostelut

  Vastaa
 6. Anette27

  sisällön ainesosista tunnistan risiiniöljyn, kookosöljyn ja karitevoin ja siksi yllätyin nanoilin koostumuksesta, se on tosi kevyt ja helppo levittää aj uskokaa mua, risiiniöljyn käyttö ei sujunut ollenkaan. Viime kuukaden olen käyttänyt seerumia ja juuri nyt hiuksen inäyttävät paremmilta kuin koskaan ja kaikkein eniten haluan enemmän hiuksia joten katotaan miten käy

  Vastaa
 7. Perhonen

  kokemukseni risiiniöljyn kanssa ei ole paras, ensin sitä oli vaikea käyttää sen tahmaisuuden takia ja luulin että se ei koskaan irtoa. Taisin pestä hiukset noin5 kertaa

  Vastaa
 8. Karoliina

  Loistavaa että öljyjen lisäksi (kaikki osaa ostaa öljyjä) siitä löytää ylimääräisiä ainesosia, kuten kerastimia ja baicapilia

  Vastaa
 9. Madde87

  mielestäni paras käyttämäni hiustuote

  Vastaa
 10. mindi

  kaverilla on sama öljy ja hän rakastaa sitä. Levitin sitä hiuksiin koska luulin hiusteni olevan vähähuokoiset myös ja se oli virhe, hiukset näytti kamalilta

  Vastaa
  • Kitta_

   Ehkä kyse on käyttötavasta. Kaikki hiustyypit eivät hyödy samasta käyttömenetelmästä. Esimerkiksi, öljyn laittaminen kosteisiin hiuksiin ei toimi ollenkaan ja sama pätee yön yli vaikuttavaan öljyämiseen. Kaksi tuntia riitää, jos jätän sen pidempään, hiukset ei näytä hyvältä.

   Vastaa
 11. AngelaJ

  Käytän nyt nanoil for high porosity hairia ja tavoitteeni on vähentää huokoisuutta, vähähuokoiset olisivat ihanteelliset. Tunnen monia tyttöjä jotka onnistuivat näiden öljyjen ansiosta

  Vastaa
  • Kaijah

   Nyt käytän pellavansiemenöljyä korkeahuokoisiin hiuksiin ja tarkoitukseni on myös vähentää huokoisuutta

   Vastaa
 12. M_Hiiri

  Tää öljy ei vakuuttanut, se on ok mutta en tiiä jos ostan uuden pullon, muitakin öljyjä voi kokeilla

  Vastaa
 13. Annika

  olen levittänyt risiiniöljyä päänahkaan ja kookosöljyä hiuksiin jo vuosia ja vaatii aina aikaa ja vaivaa saada hiukset hyvännäköisksi. Kun luin tästä öljystä ensimmäisen kerran, innostuin niin paljon että tilasin sen heti. Se on niiiin hyvä ja sitä voi levittää sekä päänahkaan että hiuksiin. En voi odottaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *