Erityisbalsami Dizzolv’it Cailyniltä

Kasvojemme puhdistamiseen käytämme yleensä meikinpoistoainetta. Mutta mitäpä sanoisit balsamista? Cailun kehitti syväpuhdistavan ja kosteuttavan balsamin. Dizzolv’it Make-up Melt Cleansing Balm ei ainoastaan poista likaa ja meikkiä kasvoiltasi, mutta se myös hieroo ja virkistää kasvojen ihoa.

Kuinka tämä ihmekosmetiikka toimii?

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm Cailyniltä on melko kiinteässä muodossa. Vasta ollessaan kontaktissa lämpimän ihon kanssa, se saa nestemäisemmän muodon joka muistuttaa balsamia. Sinun tulee laittaa tätä tuotetta kuivalle kasvojen iholle käyttäen välinettä tai puhtaita käsiä. Tämän jälkeen hiero kasvoja pyörivillä liikkeillä. Meikki sulaa ja häviää jättäen kasvosi puhtaaksi, kimmoisaksi ja säteileväksi. Tämän lisäksi kosmetiikka imee itseensä kaikki epäpuhtaudet ja lian mitä kasvot keräävät päivän aikana. Huokoset puhdistuvat kuolleista ihosolukoista. Meikinpoiston aikana me teemme pyörivää liikettä joka parantaa verenkiertoa ja tukee solujen uusiutumista, sekä tekee olon rentoutuneeksi.

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm Cailyniltä on hyvä tuote kaikille ihotyypeille. Se liuottaa aurinkovoiteen, meikkivoiteen ja jopa kestävimmätkin vedenpitävät meikit. Tämän lisäksi, tämä balsami on erittäin ravitseva ihollemme, kiitos yrttiyhdistelmien. Tämän lisäksi voimme luetella: papaya, kehäkukka, granaattiomena, aloe ja sitruunauute. Ihmiset, joilla on allergioita, tulisi olla varovaisia Dizzolv’itin käyttämisessä, sillä tämä tuote sisältää aineita, jotka voivat olla harmillisia, lähinnä: PEG (polyethylene glycol), jotka ovat täyteaineita ja aromeja.

Dizzolv’it Makeup Melt Cleansing Balm Cailyniltä on saatavilla vaaleanpunaisessa purkissa. Valittavana on kahta eri kokoa: 50 g ja 100 g. Jokaisen purkin mukana tulee pieni lasta, jonka avulla on helpompi laittaa tuotetta. Lasta on erittäin miellyttävä, sillä tämä vähentää huomattavasti sormiemme kosketusta tuotteeseen ja näin ollen vähentää bakteerien siirtymistä kosmetiikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *