Ärsyttääkö ärtynyt iho? Kokeile Nanoil Anti-Redness Face Serumia!

Uusimpien tutkimusten mukaan lähes joka toinen nainen kärsii jossain vaiheessa ärtyneestä ihosta. Herkän ihon ja ikääntyvän ihon omistajat kärsivät useammin kuin muut.

Onneksi punoitukseen, katkenneisiin verisuoniin ja ihon poltteluun on hoitokeino. Siihen tarvitaan vain oikeanlainen ihonhoitotuote. Mistä sellaisen löytää? Kokeile todistetusti toimivia tuotteita, kuten Nanoil Anti-Redness Face Serumia, jonka sanotaan rauhoittavan ärtynyttä ihoa äärimmäisen nopeasti.

Mikä ärsyttää ihoa?

Iho ärtyy valitettavasti monesta syystä. Tavallisimmat syyt ovat:

  • aurinkosuojan puute
  • iho ärsyttävät kosmetiikkatuotteet
  • voimakkaat kasvojen hoitotuotteet
  • vitamiini- ja hivenainepuutokset
  • liika kuorinta
  • ympäristön saasteet

Kun ärtymys syntyy, siitä on aika vaikea päästä eroon. Vain yksi ajatus ilmestyy päähämme: miten pääsen eroon tästä polttavasta tunteesta? Helpointa on tietenkin poistaa ärsytystä aiheuttava tekijä. Tämä on joskus erittäin vaikeaa, etenkin jos ihoa ärsyttää moni eri asia. Nyt on Nanoil Anti-Redness Face Serumin aika astua kuvaan.

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Mitä Nanoil Anti-Redness Face Serum tekee?

Nanoil Anti-Redness Face Serum tuo ennen kaikkea välitöntä helpotusta punoittavalle ja polttelevalle iholle.

Tuote tekee myös paljon muuta. Imeydyttyään ihoon seerumi paikkaa ja vahvistaa verisuonia. Seerumi tekee ihosta vähemmän herkän ärsyttäviä ja aggressiivisia ulkoisia tekijöitä kohtaan, kuten UV-säteitä ja pakkasta. Haluamme myös mainita, että Nanoilin kasvoseerumi kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ihon kunnon paraneminen on toinen Nanoil -seerumin säännöllisestä käytöstä johtuva vaikutus. Kasviuutteiden ansiosta tuote pitää ihon kiinteänä ja joustavana.

Helppo käyttää, upeat lopputulokset

Seerumia voi käyttää milloin tahansa. Eli aamulla, iltapäivällä tai ennen nukkumaanmenoa. Iho uusiutuu yön aikana nukkuessamme ja pystyy silloin hyödyntämään tarjoamiamme ravintoaineita parhaiten. Mikäli Nanoil Anti-Redness Face Serumia haluaa kuitenkin käyttää aamuisin, ihosta tulee silloinkin sileä ja paremman näköinen. Tuote sopii myös meikin alle. Mikään ei myöskään estä käyttämästä Nanoilin seerumia jopa kahdesti päivässä.

Jotta tuote imeytyisi syvälle ihoon, on ihon oltava täydellisen puhdas ennen käyttöä. Yhteen käyttökertaan tarvitaan vain kolme tai neljä tippaa tuotetta. Kun seerumi on imeytynyt ihoon täysin (tähän menee vain hetki), levitä iholle suosikki kasvovoidettasi. Seerumia voi levittää myös kaulalle ja rinnalle tasaisen ihon aikaansaamiseksi.

Kolme tiedonmurua Nanoil Anti-Redness Face Serumista

TIEDONMURU YKSI

Kuten muut Nanoilin seerumit – niitä on kaiken kaikkiaan kuusi! – tämä herkälle ja punoittavalle iholle suunnattu seerumi löytyy 50 ml kokoisesta pullosta.

TIEDONMURU KAKSI

Nanoil Anti-Redness Face Serum on vegaaninen cruelty-free tuote.

TIEDONMURU KOLME

Seerumin voi ostaa suoraan Nanoilin omalta verkkosivulta. Käy sivustolla www.nanoil.fi ja osta oma rauhoittava eliksiiri Nanoililta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *