Etsitkö keratiinihiusnaamiota? Katso suosikkimme TÄSTÄ

Aloitetaan hyvistä uutisista, eikö? Vaurioituneet hiukset eivät ole maailmanloppu. Et välttämättä joudu leikkaamaan hiuksiasi lyhyiksi, vaikka ne olisivatkin huonokuntoiset. Hengitä syvään ja harkitse keratiinia – välttämätöntä proteiinia, joka kykenee pitämään täydellisesti huolta jopa erittäin vahingoittuneista, kuivuneista, elottomista ja kiillottomista hiuksista.

Varmaankin jo tiedät, että tavallinen hoitoaine ei pysty korjaamaan hiuksiasi kokonaan, vaikka se sisältäisikin keratiinia. Jos haluat korjata vauriot, käytä keratiinihiusnaamiota. Etsi sellainen tuote, jossa on käytetty suuri määrä korkealaatuisinta keratiinia… tai älä etsi ollenkaan! Olemme jo tehneet tämän puolestasi ja löytäneet parhaat keratiinipitoiset hiusnaamiot, joiden on osoitettu antavan parhaat tulokset. Istu alas ja nauti!

Miksi keratiini?

Mistä tämän huomaamattoman hiusproteiinin valtava suosio tulee? Vastaus on yksinkertainen – keratiini on hiusten tärkein rakennusaine. Tämä kyseinen proteiini on vastuussa hiustesi terveydestä, paksuudesta, vahvuudesta ja kiiltävyydestä. Lyhyesti sanottuna keratiini pitää hiuksesi hyvässä kunnossa ja tekee niistä vastustuskykyiset vaurioille. Jos hiuksissa on liian vähän keratiinia, ne muuttuvat elottomiksi ja hauraiksi. Toisin sanoen hiuksesi pysyvät kauniina ja terveinä jos hoidat niitä säännöllisesti sopivalla määrällä keratiinia. Upeiden hiusten saaminen on todella niin yksinkertaista!

Mikä keratiininaamio kannattaa valita?

Väärät hiustuotteet, jotka eivät anna sinulle toivottuja tuloksia, ovat nyt menneisyyttä. Katso mitkä hiusnaamiot ovat parhaita sellaisten kuluttajien mielestä, joita kiinnostavat vain parhaat tulokset. Jos hiuksesi tarvitsevat todellista hoitoa ja korjaamista – leikkaa hiuksesi ja anna hyvän keratiinihiusnaamion tehdä loput. Käytä korkealaatuista keratiinia säännöllisesti ja näe kuinka upeat hiuksesi voivatkaan olla. Pidemmittä puheitta – on aika korjata vaurioituneet hiuksesi!

Parhaat keratiininaamiot. Katso listaus!

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Upeat hiukset ilman suurta vaivannäköä? Nanoil tarjoaa sinulle hiusnaamion, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi pitkistä ja täyteläisistä hiuksista. Korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, miellyttävä koostumus ja kevyt rakenne, joka jättää hiuksiisi upean tuoksun – tämä kaikki tekee Nanoil Keratin Hair Mask -naamiosta huippuluokan hiustuotteen, jonka vaikutukset ja maine ovat korkealla. Sen vaikuttavat ainesosat tyydyttävät kaikki hiustesi tarpeet ja niiden avulla hiukset saa näyttämään täydellisiltä: keratiini ja pantenoli ovat paras yhdistelmä kaikille hiustyypeille. Et tarvitse mitään muuta pitämään huolta kärsineistä hiuksistasi, sillä Nanoil Keratin Hair Mask -naamio tekee hiuksistasi kiiltävät, pehmeät ja helposti harjattavat jo yhden käyttökerran jälkeen. Jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen voit huomata miten hiuksesi ovat paksummat ja kauniimmat. Jos haluat vahvistaa hiuksiasi tyvestä latvaan, Nanoil Keratin Hair Mask -naamio on etsimäsi ratkaisu.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

KÉRASTASE, RÉSISTANCE MASQUE EXTENTIONISTE

Emme voi kieltää, etteikö Kerastase olisi kampaajien usein suosima tuotemerkki, joten myös asiakkaat valitsevat sen usein. Pystyykö tämä suhteellisen kallis ja pienessä purkissa oleva hiusnaamio täyttämään hiustesi nykyiset tarpeet? Keratiinin lisäksi Kerastase Resistance Masque Extentioniste -naamioon on myös lisätty poikkeuksellinen seos nimeltään Resurrection Sap yhdistettynä keramideihin, jotka kykenevät korjaamaan hiuksiasi. Tämä tuote tekee ihmeitä heikoille hiuksille, jotka ovat menettäneet joustavuutensa ja kiiltonsa. Säännöllisesti käytettynä Kerastase keratiinihiusnaamio vähentää näkyvästi kaksihaaraisia ja parantaa hiusten hallittavuutta.

PHYTO, PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Toinen keratiinihiusnaamio – Phytokératine Extrême Exceptional Mask – on hauraiden, kuluneiden ja haarautuvien hiusten pelastus. Keratiinin ansiosta tämä tuote auttaa hiuksia saamaan terveytensä takaisin ja tarjoaa yleisesti suhteellisen hyviä tuloksia. Muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen hiuksesi tulevat vahvemmiksi, kiiltävämmiksi ja vähemmän pörröisiksi. Huonoja puolia? On niitä muutama. Esimerkiksi tämä naamio saattaa latistaa ohuita ja herkkiä hiuksia, joidenkin mielestä sen hinta voi olla korkea erityisesti sen kokoon nähden ja lisäksi tarvitset hiustesi korjaamiseen enemmän kuin yhden purkin. Vaurioituneiden hiusten omistajien ei kuitenkaan kannata sulkea Phytokératine Extrême Exceptional Mask -naamiota pois vaihtoehdoistaan.

WELLA SP LUXE OIL, KERATIN RESTORE MASK

Keratiini yhdistettynä kasvipohjaisiin öljyihin – voiko se toimia? Wella-laboratorioissa työskentelevät kosmetologit uskovat, että se voi. Keratin Restore Mask sisältää jopa kolme luonnonperäistä öljyä – arganöljyä, jojobaöljyä ja manteliöljyä – jotka yhdessä ravitsevat ja vahvistavat hiuksiasi, parantavat niiden joustavuutta sekä suojaavat niitä kuivumiselta. Siksi tämä tuote on hyvä kuiville hiuksille, joilla on ongelmana pitää kosteutta sisällään. Vaikka Keratin Restore Mask voi latistaa ohuita ja hauraita hiuksia, se toimii varmasti loistavasti korkean lämpötilan vuoksi vahingoittuneille hiuksille.

LANZA, KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Tämä listalta löytyvä hiusnaamio on tarkoitettu ikääntyneille hiuksille, eli hiuksille, jotka ovat ajan myötä menettäneet keratiinia ja ovat tästä syystä ohuet, hauraat ja kuivuneet. Vaikka tämän naamion hintaa voidaan pitää korkeana sen vaikutuksiin nähden, sillä on kuitenkin mielenkiintoinen ainesosaluettelo. Keratiini on yhdistetty crambe abyssinica -siemenöljyn ja kahvipapu-uutteen kanssa. Viimeksi mainittu on vastuussa päänahan stimuloinnista ja karvatuppien vahvistamisesta hiusten ohenemisen estämiseksi. Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque hoitaa hiuksia lipideillä, joiden pH-arvo ei häiritse päänahkaa ja ne auttavat palauttamaan hiuksiin usein iän myötä menetetyn joustavuuden. Joten, jos hiuksesi ovat menettäneet kiiltonsa ja joustavuutensa ikääntyessäsi, tämä Lanzan tuote voi olla paras tuote sinulle.

GLOBAL, KERATIN DEEP CONDITIONER

On erittäin mahdollista rakastua tähän hiusnaamioon, varsinkin jos vietät paljon aikaa ulkona talvella. Tämä tuote suojaa hiuksiasi, vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä ja saa hiuksesi näyttämään kauniilta myös, kun otat pipon pois päästäsi. Global Keratin Deep Conditioner koostuu vitamiini-, mineraali- ja peptidiseoksesta, joka on luotu suojaamaan ja ravitsemaan jatkuvasti ulkoisille tekijöille altistuvia hiuksia. Säännöllisesti käytettynä se tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Tämän tuotteen hyvä puoli on, että se auttaa sinua saamaan hallinnan vallattomista ja sähköisistä hiuksista kesyttämällä takut ja helpottamalla harjaamista. Vaikka se onkin melko kallis ja pienessä purkissa, ei Keratin Deep Conditioner -naamion vaikutuksia voi sanoa huonoiksi.

KEUNE, CARE KERATIN SMOOTH MASK

Jos lämpökäsittelet hiuksiasi (liikaa), Keunen Care Keratin Smooth Mask -naamio voi olla sinulle paras valinta. Keratiinin lisäksi tämä hiusnaamio sisältää myös B5-provitamiinia ja sheavoita, mikä tekee siitä täydellisen tuotteen erittäin kuiville hiuksille. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, tämä naamio saattaa latistaa ohuita ja hauraita hiuksia. Sheavoi on Care Keratin Smooth Mask -naamion raskaaseen koostumukseen sisällytetty luonnollinen UV-suoja, joka voi jättää hauraat ja pörröiset hiukset latteiksi. Onneksi tämä tuote kosteuttaa hiuksia ja varmistaa niille kunnon suojan korkeita lämpötiloja vastaan.