Uusimmat trendit meikissä – kevät-kesä 2016

Kuten yleensä vuoden alussa, tänäkin vuonna tuli uudet trendit meikkiin. Jotkin trendit tulevat takaisin ja osat pysyvät samana. Kuten aina, meillä on muutamia variaatioita jotka ovat pysyneet samana, mutta myös muutamia yllätyksiä. Mitä stailistit ja meikkiartistit tarjoavat meillel kevätsesongilla 2016?

Sinisen maalin vedot

Kaikkein parhaiten tämä rohkea ja artistinen näkökulma on nähtävillä Chanelin näytöksissä. Silmät on maalattu pastelliveäreissä, ja erityisesti sininen väri antaa vaikutelman laseista tai maskista. Ripset ja pohjameikki on ilman korostusta.

Enemmän pehmeää taivaansinistä

Taivaansinisen pehmeä puoli on esitelty meille Jonathan Saundersin ja Monique Lhuillierin toimesta. Pastellit ja kirkas taivaansinen silmien ympärillä tai luomilla on yksi 2016 vuoden trendeistä.

Pastellin keltainen

Kolmas rohkea esittely meikkeihin tulee amerikkalaiselta MAC merkiltä. Erittäin intensiiviset värit koko liikkuvalla luomalla käyttäen mahtavaa dominoivaa pastellinkeltaista, oranssia, limeä ja muita samantyylisiä sävyjä.

Klassiset punaiset huulet

Älä huijaa itseäsi, klassisuus ei koskaan poistu muodista. Punaiset ja viininpunaiset huulet eivät koskaan mene mihinkään, ja ne ovat oikeutetusti 2016 kevään muodin kuningatar, mutta vain yhdistettynä kevyempään silmämeikkiin.

Retrot silmäripset

Kevät-kesä sesongilla tänä vuonna voimme odottaa suurien retrotyylien tulevan takaisin, vahvoilla korostetuilla ripsillä. Louis Vuitton näytös osoitti tämän trendin meille parhaimmalla mahdollisella tavalla; käyttämällä tekoripsiä, paksuja (groteskeja) ja pitkinä silmäripsiä – mitä intensiivisempi, sen parempi.

Rock star meikki

Kevät 2016 ei ole ainoastaan pastellivärejä, vaan myös intensiivisiä silmämeikkejä. Metallinen meikki (luomivärit joissa on harmaan ja graniitin sävyjä), vahvat värit luomilla ja paksu musta rajauskynä. Voit yhdistää ne kirkkaaseen pohjustukseen saadaksesi kalpean efektin ja näin silmäsi todella pomppaavat.

Luonnollinen lookki

Viimeinen ehdotelma tulee suoraa Chloen ja Guccin näytöslavoilta, ja tämä on ollut viimeisinä vuosina erittäin suosittua; “ei meikkiä”-meikki. Jos et ole niin rohkea voit valita hailean beigen ja pehmeän ruskean sävyiksesi. Korosta silmiäsi hienovaraisesti ja lisää hiukan luonnollista korostusta poskipäillesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *