Paras naamio vaurioituneille hiuksille! Nanoil Keratin Hair Mask

Mikäli hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja hauraat, ne tarvitsevat varmasti apua. Huonossa hapessa olevat hiukset tarvitsevat sisäisesti elvyttävää tuotetta, joka tekee hiuksista kauniimmat kuin koskaan ennen. Näin Nanoil Keratin Hair Mask toimii. Mikä se on? Paras mahdollinen hiusnaamio hydrolysoidulla keratiinilla vaurioituneiden hiusten pelastukseksi.

Hiuksemme altistuvat päivittäin repimiselle, katkeilulle ja vaurioille – eikä vain mekaanisille sellaisille, koska monet asiat tekevät pahaa hiuksillemme (mm. myrkyt, auringonvalo ja korkeat lämpötilat – eli vaikka föönaus). Stressi voi vaikuttaa hiusten irtoamiseen ja pahimmassa tapauksessa kaljuuteen!

Onneksi monia vauriotyyppejä voi korjata paikkaamalla hiuksia keratiinilla, eli proteiinilla, joista hiuksemme koostuvat. Mistä sitä löytää? Hiustenhoitotuotteista tietenkin! Hyvien hiustenhoitotapojen kehittäminen laadukkaiden tuotteiden avulla on avain onnistumiseen.

Naamio vaurioituneille hiuksille

Vaurioituneiden hiusten hoitaminen ei ole helppoa. Hiukset tarvitsevat kosteutusta, suojaa, ravitsemusta ja syvää elvytystä. Nyt hiusnaamiot astuvat kuvaan – hoitoaineita voimakkaammat naamiot imeytyvät hiuksiin nopeasti ja tarjoavat niille huomattavasti enemmän ravintoaineita. Vain laadukas hiusnaamio pystyy korjaamaan vaurioituneita hiuksia, koska se imeytyy syvimpiin hiuskerroksiin ja toimii siellä muita hiusnaamioita paremmin. Valitsemalla parhaan mahdollisen hiusnaamion, kaikki tämä on mahdollista.

Yksi kiinnostavimmista hiustenhoitotuotteista on Nanoilin keratiinihiusnaamio, joka on ammattitason hiusnaamio kotikäyttöön. Mitä salaisuuksia tuote pitää sisällään? Hiusnaamio ei ole syyttä yksi parhaista vaurioituneita hiuksia hoitavista tuotteista – se elvyttää ja kaunistaa hiuksia jo muutamassa viikossa.

Nanoil Keratin Hair Mask

Tämä naamio toimii siinä, missä muut hiustenhoitotuotteet ovat tuottaneet pettymyksen. Nanoilin keratiinihiusnaamio on idioottivarma tuote, joka tuo välittömiä tuloksia latistamatta hiuksia. Ensimmäiset tulokset, kuten sileät ja kiiltävät hiukset, näkyvät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Hiusten syvä elvytys vie aikaa mutta kärsivällisyydellä sekin saadaan aikaan.

Mikä saa Nanoil Keratin Hair Maskin erottumaan muiden samankaltaisten paikkaavien tuotteiden joukosta? Muutama asia tästä tuotteesta tulisi tietää. Nanoil Keratin Hair Mask esimerkiksi:

 • sisältää hydrolysoitua keratiinia, jonka pienet molekyylit imeytyvät vaivattomasti hiuksiin ja korjaavat hiuksia sisältäpäin
 • omaa samettisen koostumuksen, jota on helppo levittää hiuksiin – hiusten latistumisesta ei tarvitse huolehtia
 • hoitaa monipuolisesti ja kaunistaa hiuksia hiustyypistä huolimatta – parhaat vaikutukset näkyvät vaurioituneissa hiuksissa

Nanoilin hiusnaamiosta löytyy myös muuta kuin keratiinia, vaikka keratiini onkin vastuussa kaikkein tärkeimmästä tehtävästä. Naamio sisältää myös kosteutuksesta vastaavaa pantenolia. Osa teistä saattaa tuntea tämän ainesosan sen lempinimellä – B5-provitamiini – jota pidetään hiustenhoidon ammattilaisena. Nämä kaksi ainesosaa luo täydellisen tiimin hiusten parantamiseen.

Miten Nanoil Keratin Hair Mask vaikuttaa hiuksiin?

Vaikutusten puolesta tätä tuotetta voi suositella myös kaikkein vaativimmille käyttäjille. Huolellisesti suunniteltu keratiinihiusnaamio käsittelee useita hiusongelmia ja pystyy:

 • korjaamaan vaurioita
 • vähentämään haurautta
 • hoitamaan kaksihaaraisia
 • jättämää hiukset paksummiksi ja vahvemmiksi
 • parantamaan hiusten vastustuskykyä ja eloisuutta
 • tekemään hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät
 • ehkäisemään kuivumista
 • suojaamaan hiuksia vaurioilta

Hiusten elvytys 3 askeleella

Yllä mainittujen tulosten aikaansaaminen ei vaadi suuria uhrauksia. Nanoilin hiusnaamio hydrolysoidulla keratiinilla on suunniteltu aina kiireisille ihmisille, joilla ei ole aikaa pitkäkestoisille hiuskäsittelyille. Hiusnaamio levitetään kosteisiin hiuksiin hiuspesun jälkeen. Tuotetta levitetään tasaisesti hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Tämän jälkeen hiukset voi huuhdella ja muotoilla haluamallaan tavalla. Mielenkiintoisinta on se, että hiukset elpyvät ja niiden omat uusiutumisprosessit saavat tukea käyttäessämme hiusnaamiota vain kerran viikossa.

Tuntuuko siltä, että kuivat ja heikot hiuksesi tarvitsevat juuri tätä? Tilaa Nanoilin hiusnaamio keratiinilla kotiinkuljetuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *