Hiusnaamio – kuinka sitä käytetään?

Värjääminen, kuumentamalla laittaminen, vahvat hiustuotteet – kaikki nämä vahingoittavat hiuksia ja heikentävät päänahan kuntoa. Tämän tuloksena alkaa tulla hilsettä, talirauhaset tuottaa ylimääräistä talia ja hiukset alkavat tippua, ne menettävät kiiltonsa ja ovat kuivat. Onneksi tähän on olemassa ratkaisu, mikä uudistaa vahingoittuneita hiuksia. Vastaus on uudistava hiusnaamio.

Hiusnaamio – kaikkein tärkeimmät säännöt

Hiusten elvytykseen naamiolla on muutama tärkeä sääntö. Ensinnäkin, arvioi hiusten tyyppi ja kunto. Sen perusteella voit löytää oikeanlaisen naamion hiuksille, jotta saisit toivottavan lopputuloksen. Toisekseen, on tärkeää olla systemaattinen. Säännöllisesti käytettynä naamio parantaa hiusten laatua. Kolmanneksi, jos laitat naamion likaisiin hiuksiin, se ei toimi. Ennen kun aloitat hoidon, pese hiukset ja tämän jälkeen aloita taistelu vahingoittumista vastaan. Neljänneksi, noudata etiketissä olevia ohjeita. Jos et ole kaikkitietävä, on parempi sinulle (ja hiuksillesi), että seuraat purkissa ilmoitettuja ohjeita. Viidenneksi, laita päähän muovihattu ja pyyhe kun olet laittanut naamion. Se parantaa naamion ominaisuuksia ja hiusten uusiutumista.

DIY hiusnaamio

Minkälainen hiusnaamio on paras? Kaikkein suosituimmissa naamioissa on arganöljyä tai keratiinia. Näiden lisäksi voit tehdä itse hiusnaamion joka sisältää agranöljyä ja munanvalkuaista. Sekoita ainesosat ja lisää päähän noin 15-30 minuutiksi. Tämän jälkeen pese hiuksesi kevyellä shampoolla. Naamion ansiosta hiuksistasi tulee tasaiset, kiiltävät ja ravitut, ja mikä parasta, niistä myös tulee vahvemmat, uudistuneet ja kosteutetut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *