Hiustatuoinnit – Uusi trendi

Meikkitrendit ja muodit vaihtuvat todella nopeasti. Joka kaudella hämmästymme kuuluisien suunnittelijoiden ja meikkiartistien uusista ideoista. Viime kauden suosituin trendi oli polkkatukka ja ensi keväänä tulevat hiustatuoinnit! Mikä on hiustatuointi? Mistä tämä trendi tulee?

Yhä enemmän ja enemmän pelkäämme uusia trendejä, koska ne voivat yllättää meidät joko positiivisesti tai negatiivisesti, joten emme koskaan tiedä mitä odottaa. Tällä kertaa, myönnettäköön että uusin trendi, hiustatuoinnit, ovat aika ihania! Tämä ei ole ainoastaan yhden ihmisen pitämä tyyli. Etsi Instagrammista #hairtattoo niin näet pidätkö siitä itse vai et.

Mikä on hiustatuointi? Se on tatuointi, joka on tehty hiuksilla. Hiusmuotoilija leikkaa hiuksiin tietynlaisen kuvion partaveitsellä. Suosituin alue on niskan yläpuolen ja korvan välinen alue. Sinne pystyy tekemään hyvin monimutkaisia kuvioita. Sosiaalisesta mediasta löydämme vaihtoehtoja kukista, geometriasta, itämaista ja jopa tribaaleista. Valikoima paikoista ja muodoista on todella laaja.

Hiustatuoinnit liittyvät miesten 90-luvun ja milleniumin aikaan, jolloin oli trendikästä leikata pojille lyhyeen tukkaan kuvioita. Tänä päivänä trendi tulee takaisin vielä voimakkaampana, koska hiustatuointeja näkee nyt yhä useammin naisilla ei pelkästään miehillä. Lisäksi hiuksiin leikattavat kuviot ovat tyylikkäitä, hienoja ja vaikeampia.

Hair Tattoos are very interesting solution for girls with long hair – it changes boring hairstyle into the work of art, beautifully exposes neck when hair are tied and additionally is easy to hide, because all you need to do is to let your hair down. Unquestionable quality of this trend is lovely look and that it is only temporary (after some time hair will grow back).

Hiustatuoinnit ovat erikoinen ratkaisu naisille joilla on pitkät hiukset; ne tekevät tylsästä hiustyylistä taidetta. Ne paljastuvat kauniisti kun hiukset ovat kiinni, ja ne on helppo myös peittää avaamalla hiukset. Tämä trendi on kiistattomasti kaunis ja ihana, ja se on vain väliaikainen (hiukset kasvavat kuitenkin takaisin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *