Värinkorjausta vai pellemeikkausta – mitä se on?

Varjostaminen ei ole niinkään uusi meikkitekniikka, mutta vasta hiljattain se on saavuttanut suurta suosiota naisten keskuudessa ketkä käyttävät meikkiä. Viime vuonna trendi oli korostaminen (vaalealla varjostus) ja perinteinen aurinkopuuterilla varjostus. Hiljattain suosiota on nostanut myös värin korjaaminen. Mitä pellevarjostus on? Miten värin korjaaminen toimii?

Värin korjaaminen, kuten nimikin sanoo, kertoo suoraan kasvojen maalaamisesta väreillä. Tehdäksesi tämän, tavanomaisten puutereiden sijaan käytät värillisiä peitevoiteita. Tämä metodi on täydellinen korostaaksesi kasvojen parhaita puolia ja peittääksesi epätäydellisyydet. Kuinka se toimii? Laitamme kasvoille samanaikaisesti peitevoiteita jotka ovat erivärisiä, riippuen siitä miten ihomme niitä tarvitsee. Niille alueille joita haluamme korostaa (otsan keskiö, nenän keskiö, posket) kannattaa lisätä vihreän ja keltaisen sävyisiä peitevärejä. Vihreä on myös hyvä peittämään finnit ja punaisuudet. Silmien alueelle voit lisätä oranssia peiteväriä, tai punaista jos sinulla on todella tummat silmänaluset. Niillä alueilla joita yleensä haluamme varjostaa, kannattaa käyttää beigeä tai ruskeaa peitevoidetta. Otsalle kannattaa laittaa hiukan violettia peiteväriä ja poskille pinkkiä pyörivin liikkein jotta saat punoittavat posket efektin.

Voisiko kasvojen varjostamisen saada väreillä? Meikki Vlogaajat takaavat, että se on mahdollista. Värien korjaamisen tulisi olla tehokasta, luonnollista ja vaaleampaa kuin ihomme. Kaikki riippuu oikeanlaisesta värien käyttämisestä ja niiden häivyttämisestä (onnistuu parhaiten tähän tarkoitetulla sienellä) sillä tavoin, että reunat sulautuvat täydellisesti ihoomme ja luovat luonnollisen häivytetyn tuloksen. Tärkein osuus peittämisestä on häivyttäminen jolloin värit ns. sulautuvat ihoon, ja saamme mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

Mistä tuli ajatus käyttää peitevoiteita meikkivoiteiden ja puuterien sijaan? Värien korjaaminen on trendi jonka aloitti 17 vlogaaja Tiana Cosmetics kanavalta. Tiana on kotoisin Vancouverista. Tiana testaa kosmetiikkatuotteita, tekee meikkiohjeistuksia ja opettaa meikkaamista. Yhdessä hänen videoistaan hän näyttää toisenlaisia tapoja tehdä meikkiä, mm. vahvaa peitemeikkiä; she jossa käytetään ainoastaan värillisiä peitevoiteita. Tiana osoitti tällä tavoin, että värien korjaaminen voidaan helposti korvata paksulla kerroksella peitevoidetta, aurinkopuuteria sekä korostuspuuteria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *