Klusteriripsillä loihdit DIY Lash Extensionsit kotona – hyödyt

Ripsienpidennykset ovat tavanomainen kauneushoit. Tämä puolikestävä vaihtoehto ei kuitenkaan ole ratkaisu kaikille naisille. Siksi kauneusalan markkinoille on viime aikoina ilmestynyt DIY Eyelash Extensionsiin tarkoitettuja klusteriripsiä. Mitkä ovat siis tämän tuotteen edut ja haitat?

Mitä ovat DIY Lash Extensions?

DIY Lash Extensions klusteriripset ovat aivan tuore uutuus kauneusmarkkinoilla. Nämä kotona itse kiinnitettävät tekoripset takaavat erilaiset ripsienpidennykset vain 10 minuutissa. Niin kauan niiden kiinnittämisen pitäisi pisimmillään kestää, jopa naisilla, joilla ei ole aiempaa kokemusta tältä saralta.

Nanolashin käyttövalmiit tekoripset ovat premium-tuote. Ne ovat erityisiä, koska:

 • pehmeys ja joustavuus – klusteriripset mukautuvat täydellisesti silmän muotoon sekä sulautuvat luonnollisiin ripsiin;
 • musta nauha – mahdollistaa tekoripsien ja luonnollisten ripsien välisen yhteyden piilottamisen;
 • mahdollisuus tekoripsien kiinnittämiseen itse, ja lopputulos voi kestää jopa 5 päivää.

Kaikkien näiden tekijöiden ansiosta kotikäyttöön suunnitellut ripsienpidennykset saavat päivittäin yhä enemmän tyytyväisiä käyttäjiä puolelleen. Ne osoittautuvat erinomaiseksi ratkaisuksi naisille, jotka eivät halua vahingoittaa ripsiään hankkimalla itselleen puolipysyvät ripsien pidennykset.

Mitkä ovat DIY Lash Extensions edut?

Kotona käytettävät ripsienpidennykset ovat yksi ainutlaatuisimmista tuotteista, jotka ovat viime aikoina ilmestyneet kauneusalan markkinoille. Nämä kotona itse kiinnitettävät tekoripset ovat herättäneet kiinnostusta kuluttajien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Kannattaa siis tutustua DIY Lash Extensionsin suurimpiin etuihin. Niihin kuuluvat:

 • kiinnitä klusteriripset vain 10 minuutissa – näin vähän aikaa vie, että voit tehdä vaikutuksen katseellasi;
 • jopa 5 päivän kestävyys – tekoripset voidaan toki poistaa jo aiemmin;
 • kotelo sisältää 36 klusteriripsiä 3 pituudessa ja 8 tyylissä, joista voit valita – 10, 12 ja 14 mm kokoisina;
 • klusteriripset mahdollistavat esimerkiksi Russian Volume -tyylin tai herkän ilmeen luomisen jokapäiväiseen käyttöön;
 • mahdollisuus ostaa täydellinen lash extensions kit – ripsien lisäksi se sisältää myös Nanolashin bonderin, sealerin, removerin ja ripsienpidennysapplikaattorin;
 • itse kiinnitettävät ripsienpidennykset jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä – voit helposti luoda luonnollisen näköisen vaikutelman;
 • musta nauha – tämän ominaisuuden ansiosta voit taitavasti piilottaa liitoskohdan;
 • nämä klusteriripset on suunniteltu ammatti- ja kotikäyttöön.
ripsienpidennykset

Kuten huomaat, DIY Eyelash Extensions on tuote, joka tarjoaa monia etuja. Sen ansiosta kuka tahansa voi tehdä omat ripsienpidennykset vain 10 minuutissa poistumatta kotoa.

On syytä huomata, että Nanolashin klusteriripsiä ei ole testattu eläimillä, mikä epäilemättä on yksi niiden merkittäviä etuja.

Onko DIY Lash Extensionsilla joitakin haittoja?

Nanolashin klusteriripsien etuja ei voi kiistää millään tavoin. Nämä itse kiinnitettävät ripsien pidennykset vaikuttavat ihanteelliselta ratkaisulta. Itse asiassa niistä on vaikea löytää mitään huonoja puolia.

Nanolashin käyttövalmiit klusteriripset kotikäyttöön on luotu nykyaikaisten naisten tarpeita silmällä pitäen. Niiden ansiosta naiset voivat luoda käytännöllisesti katsoen minkälaisen vain ilmeen ja samalla olla huolehtimatta siitä, että se vahingoittaa heidän luonnollisia ripsiään.

Nanolash bonder mahdollistaa lisäksi ripsien värin tasoittamisen sekä varmistaa kiinnityksen kestävyyden jopa 5 päivän ajaksi. Joten on todellakin vaikea löytää mitään haittoja DIY Lash Extensionsista.

ripsienpidennykset

Nanolashin DIY Lash Extensions – yhteenveto

Nanolashin DIY Eyelash Extensions -ripsienpidennyksiin tarkoitetut klusteriripset ovat premium-tason tuote, joka on suunniteltu vastaamaan jokaisen naisen tarpeita. Kotona käytettävien tekoripsien avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi ilmeen vain 10 minuutissa.

On mahdotonta kyseenalaistaa itse tehtävien ripsienpidennysten etuja kotona. Toisaalta on myös vaikea löytää mitään haittoja kotikäyttöisistä klusteriripsistä.

On turvallista sanoa, että DIY Lash Extensions klusteriripset ovat ihanteellinen valinta kaikille naisille, jotka haaveilevat viettelevän katseen saavuttamisesta vain muutamassa minuutissa!