Julkkisten suosima retinolikasvoseerumi. Nanoilin kasvava suosio

Nanoilin retinolikasvoseerumin on yt virallisesti julkkisten suosikki-ihonhoitotuote, mutta muutkin kuin nettijulkikset voivat käyttää sitä! Nanoilin Retinol Face Serum sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Jo kuukaudessa saat ihon, josta et ole ennen edes uskaltanut haaveilla. Oletko valmis muuttamaan ihonhoitosi ikuisiksi ajoiksi?

Retinoli on tunnettu yhtenä parhaimmista ihoa koheantavista ainesosista, jotka VÄHENTÄVÄT RYPPYJÄ. Nelikymppiset naiset rakastavat retinolia, mutta sen käyttö kannattaa aloittaa jo aikaisemmin, jotta sen monipuolisista ihohyödyistä pääsee nauttimaan kokonaisvaltaisesti.

Retinoli (yleisimmin tunnettu nimellä a-vitamiini) tehtäviin kuuluu muutakin kuin iänmerkkien häivyttäminen. Muita retinolin hyötyjä iholle ovat mm. epidermaalinen uusiutuminen, ihon ulkonäön kohentuminen sekä ihon epätäydellisyyksien ja aknen hoitaminen. Asiantuntijat suosittelevat retinolin käyttöä jo varhaisesta iästä lähtien ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi ja ikääntymisen hidastamiseksi.

Ryppyjen ilmaantumisen hidastaminen on yksi parhaista asioista mitä voit ihollesi tehdä säilyttääksesi sen nuorekkuuden. Onnistuaksesi tässä, tarvitset LAADUKKAAN RETINOLIKASVOSEERUMIN. Tällä hetkelle Nanoil vaikuttaisi olevan parhaat arviot keräävä kasvoseerumi. Lue kuinka seerumi toimii ja miksi se on niin suosittu kuluttajien keskuudessa.

Nanoilin retinolikasvoseerumi | tuotekuvaus + ainesosat

Nanoil Retinol Face Serum sisältää kaikkein laadukkaimpia ainesosia. Seerumi imeytyy nopeasti ja ainesosalistaus on lyhyt. Seerumia on saatavilla isommassa pakkauskoossa kuin suurinta osaa vastaavista ihonhoitotuotteista ja tämä tarkoittaa, että Nanoilin retinolikasvoseerumi kestää pidempään kuin useimmat kasvoseerumit. Se on lisäksi kaikille ihotyypeille sopivaa, myös erittäin herkälle ja couperosaiholle. Nanoil Retinol Face Serumia voidaan käyttää aamuin ja illoin. Huom: jos käytät reitonlikasvoseerumia aamuisin, älä unohda aurinkovoidetta seerumin jälkeen.

Nanoilin retinolikasvoseerumi | aktiiviset ainesosat

Retinyylipalmitaatti – a-vitamiinin toinen nimi. Se tehostaa ihon uusiutumisprosessia, hidastaa ikääntymistä ja osallistuu kollageenisynteesiin. Lisäksi se on a-vitamiinin turvallisin muoto, joka ei aiheuta ihoärsytystä. Retinyylipalmitaatti nuorentaa ja kirkastaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä tämä a-vitamiinin muoto tekee ihosta notkean vahvistamalla kollageenikuituja.

Propaanidioli – turvallinen ja luonnollinen säilöntäaine, joka on erittäin tehokas kosteuttaja. Se myös tehostaa muiden ainesosien toimintaa.

Boerhavia diffusa-juuriuute – kasviuute, jola on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se nuorentaa ja elävöittää ihoa sekä taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Boerhavia diffusa-juuriuutteen toinen nimi on punarnava, joka tarkoittaa ”jälleen uusi” viitaten sen elvyttäviin ja nuorentaviin vaikutuksiin.

Nanoilin retinolikasvoseerumi | hyödyt

  • VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ
  • ANTI AGE-TEHO
  • FACE LIFT-EFEKTI
  • SILEÄ IHO
  • SYVÄPUHDISTAVA
  • POISTAA KUOLLEiTA IHOSOLUJA
  • EPIDERMAALIA UUDISTAVA
  • SYVÄKOSTEUTTAVA
  • IHON TIHEYTTÄ PARANTAVA
  • IHOA KIRKASTAVA

Nanoilin retinolikasvoseerumi | käyttöohjeet

Seerumia suositellaan käytettäväksi iltaisin. Levitä muutama tippa puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja rintakehälle – vältä silmänympärysaluetta. Käytä aamuisin korkeasuojakertoimista aurinkovoidetta.

Nanoilin retinolikasvoseerumi | saatavuus + mistä ostaa

Nanoila Retinol Face Serumia voi ostaa netistä Nanoilin viralliselta verkkosivustolta- nanoil.fi. Kasvoseerumisarjan lisäksi Nanoil tarjoaa myös luonnollisia kauneusöljyjä iholle ja hiuksille. Retinoliksvoseerumi voidaan yhdistää toisiin tuotteisiin (luonnonöljyihin tai toiseen kasvoseerumiin).

Nanoilin retinolikasvoseerumi | kuluttajien mielipiteet

Tuote on ilman epäilystä yksi eniten myydyistä kauneustuotteista, joka on vastaanottanut lukuisia positiivisia palautteita. Edullinen seerumi myydään 50 ml kokoisessa pullossa. Suurinosa naisista kertoo suosittelevansa Nanoil Retinol Face Serumia ystävilleen. Useimpien käyttäjien huomaamiin vaikutuksiin kuuluvat sileämpi, rypytön iho.

Luota luonnonmukaisiin ainesosiin yhdistettyyn a-vitamiiniin. Valitse paras kasvoseerumi. Valitse Nanoil.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *