Ombren monet kasvot: Tapaa Flamboyage, Sombre ja käänteinen Ombre

Ei niin kauan sitten tähtien joukossa, catwalkeilla ja kampaajien keskellä keksittiin uudelleen ombre – värit tai sävyt jotka sulautuvat toisiinsa. Ombre luo nousevan efektin hiuksiin, joissa hiukset värjätään tummasta vaaleaan. Koska tällä on niin vahva paikka muodin maailmassa, siitä tehtiin useampi versio – flamboyage, sombre ja käänteinen ombre.

Flamboyage – yhdistelmä ombrea ja balayagea

Tämän tekniikan loi maailmankuulu hiusstylisti Angelo Seminara HJ. Tämä on ehdottomasti paljon hillitympi ja luonnollisempi versio hiusten värjäämisestä. Se yhdistää balayagen kauneuden ombren kauneuteen. Se ei ole yksinkertainen värjäystekniikka, koska oikean värin lisäksi tarvitset myös kampaajan itsestään tarttuvaa foliota, joka tarttuu hiuksiin juuri oikealla tavoin saavuttaaksemme flamboyage efektin. Flamboyage tekee hiuksille luonnollisen lookin joka on moniulotteinen, ilman epäesteettistä juurikasvua.

Sombre – kevyempi versio ombresta

Sombren suuri salaisuus on yksinkertaisuus, joka on epäolennaista kun puhutaan ombresta. Sombren värjäystekniikka perustuu hiusten vaalentamiseen vain yhdellä tai kahdella sävyllä. Hiuksissa ei ole suurta kontrastia. Sombren nimi tulee sanoista ”soft ombre” eli kevyt ombre. Klassinen ombre on aika kaksiulotteinen, kun taas sen nuorempi sisar (sombre) saa aikaan enemmän kolmiulotteisen lookin kevyemmällä värierolla. Ombre on enemmän värjäys brunetteja varten, mutta sombre näyttää kauniilta myös kevyellä vaalealla tukalla.

Käänteinen ombre – ombre blondeille

Blondien ei tarvitse tuntea olevansa vääränlaisia siitä, että intensiiviset värit eivät ole heitä varten. Käänteinen ombre on tekniikka erityisesti heille, sillä kirkkaat ja vaaleat hiukset värjätään latvoista tummaksi. Mikä on kaikkein mielenkiintoisinta, niin tämä tekniikka on paljon turvallisempi kuin klassinen ombre, sillä emme värjää muuta kuin latvat. Tämä tekniikka ei vahingoita hiuksiamme niin paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *