Pitkät ja paksut ripset 10 minuutissa ilman ripsiväriä. Koe Nanolash Lash Lift Kitin voima!

Pitkien ja paksujen ripsien tavoittelu on taatusti tuttua jokaiselle meistä. Useimpien meidän ripset ovat ohuet ja hauraat, minkä lisäksi ne tuppaavat putoamaan herkästi. Tekoripset tai pitkä ja työläs ripsivärin levitys eivät enää aina riitä. Kannattaa siis tutustua innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten ripsien kohotukseen ja laminointiin Nanolash Lift Kitillä.

Millaisia vaikutuksia ripsien kohotuksella ja laminoinnilla on?

Ripsien kohotus ja laminointi saatetaan liittää lähinnä kosmeettisiin toimenpiteisiin. Kasvojen ja vartalon kohotuksia käytetään niin sanotusti ajan kulumisen pysäyttämiseen. Kohotus ja laminointi voidaan kuitenkin tehdä myös ripsiin. Tätä hoitoa tarjoavat nykyään monet kauneushoitolat.

Ripsien kohotusmenetelmässä keskitytään pääasiassa sellaisten erikoistuotteiden käyttöön, joiden avulla ripsiin voidaan antaa tietty muoto. Tämän hoidon tärkeimpiä vaikutuksia ovat muun muassa:

 • ripsien nostaminen juurista lähtien;
 • pidemmät ripset;
 • ripsien volyymin lisääntyminen;
 • ripsille annetaan aivan erityisen upea kaari.

Ripsien kohotus voidaan kuitenkin nykyään tehdä myös itse kotona. Sinun tarvitsee vain kokeilla Nanolash Lift Kitia kotona tehtävään ripsien kohotukseen ja laminointiin.

Ripsien kohotus ja laminointi kotona - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – millainen tuote se on?

Nanolash Lift Kit on vallankumous ripsien muotoilussa. Se on kehitetty ammattilaisille ja kaikille niille, jotka haaveilevat ripsien ulkonäön parantamisesta. Pakkaus sisältää kolme tuotetta – ne on tarkoitettu käytettäväksi määrätyssä järjestyksessä, sekä Lash Lift -liimaa, silikonimuotteja ja muita oleellisesti tarvittavia tarvikkeita. On syytä huomauttaa, että kaikki tuotteet ovat erittäin tehokkaita. Ne tulevat 0,5 millilitran annospusseissa, ja niitä on yhteensä kutakin 10 kappaletta. Liima taas tulee 5 millilitran tuubissa ja kestää käytössä pitkään.

Pakkauksen mukana tulevat myös ohjeet. Ohjeita noudattamalla jokainen nainen voi itse parantaa ripsiensä ulkonäköä jopa 8 viikon ajan. Ennen levitystä ripset tulee kuitenkin puhdistaa huolellisesti. Sitten sinun tulee:

 • erotella alemmat ripset ylemmistä ja kiinnittää liiman avulla sopivan kokoiset muotit silmäluomiin;
 • levittää Lift – Step 1 -tuote noin 1 millimetrin päähän ripsirajaan ja antaa sen vaikuttaa noin 7-10 minuuttia ja poistaa se sitten;
 • levittää Fix – Step 2 -tuote täsmälleen samalla tavalla kuin ensimmäinenkin tuote, antaa senkin vaikuttaa noin 7-10 minuuttia ja poista se sitten;
 • levittää Keratin Booster – Step 3 ja toistaa samat vaiheet kuin edelläkin.
 • poista sitten muotit ja nauti pidemmistä, paksummista ja taivutetuista ripsistä.

Onko Nanolash Lift Kit turvallinen?

Kotona tehtävä ripsien kohotushoito voi herättää monia kysymyksiä. Yleensä suositellaan, että sen tekee ammattilainen. Nanolashin setti on kuitenkin turvallinen ja helppokäyttöinen.

Sen etuna on, että tuotteet on valmistettu luonnollisista ainesosista. Niihin kuuluvat esimerkiksi:

 • kookosöljyä;
 • abessinialainen öljy;
 • pantenoli;
 • avokadoöljy.

Lisäksi tuotteiden koostumusta on rikastettu vitamiineilla, jotka ravitsevat ripsiä syvästi ja ehkäisevät tulevia vaurioita. Näet huomattavan muutoksen ripsien kunnossa heti ensimmäisen levityksen jälkeen. Ne näyttävät paitsi pidemmiltä ja paksummilta myös vahvemmilta ja kiiltävämmiltä.

Ripsien kohotus ja laminointi kotona – yhteenveto

Ripsien kohotuksen suorittaminen Nanolashin setillä on lastenleikkiä. Jokainen meistä osaa tehdä tämän hoidon kotona. Jos kamppailet ohuiden, elottoman näköisten ripsien kanssa, jotka ovat vaikeasti käsiteltävät, Nanolash Lift Kit on tehty juuri niitä varten.

Muutamassa minuutissa ja pienellä sitoutumisella saat ripsiesi näyttämään ilmiömäisiltä 8 viikon ajan. Nanolash Lift Kit on tehokas tuote. Sen avulla voit suorittaa 10 laminointikäsittelyä. Yksinkertainen, nopea ja hauska – ripsien kohotus ja laminointi tällä tuotteella antaa sinulle näyttäviä tuloksia, ja lisäksi se ravitsee ripsiä merkittävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *