Lashcode ripsiväri – ripsien täydellinen kuva

Täydellinen ripsimeikki ja hoito korkeimmalla mahdollisella tasolla – tätä voi odottaa Lashcodelta. Tämä ripsiväri yhdistää kolme tärkeää elementtiä, jotka saavat ripset täydellisen tummiksi ja häikäisevän kauniiksi tuotteen ansiosta.

Lashcode -ripsiväri tulee täydellisen applikaattorin kanssa

Lashcode -ripsivärin harja on korkealaatuinen ja tarkka. Harja on oikean kokoinen ja muotoinen, jonka ansiosta se ei jätä yhtäkään ripseä ulkopuolelle ja peittää jopa lyhyimmät ripset ala- ja yläluomessa samettisen mustalla värillä. Harja on tarpeeksi joustava muotoutuakseen ripsien muodon ja paineen mukaan sekä tarpeeksi jäykkä tarttuakseen jopa pienimpiin ripsiin. Kaikki tämä tekee meikkaamisesta todella nopeaa ja helppoa, ja samalla myös tarkkaa. Ripset näyttävät upeilta.

Lashcode -ripsivärillä on erikoinen koostumus

Lashcode - todella hyvä ripsiväriLashcode -ripsiväri on koostumukseltaan samettinen ja puuterinen, jonka ansiosta se levittyy ripsiin jättämättä niihin paakkuja. Pigmentit, syvä musta väri, tekevät Lashcode -ripsiväristä aina hyvännäköisen, valaistuksesta huolimatta. Ripsivärin koostumus suunniteltiin pienintä yksityiskohtaa myöten; tuote ei irtoa tai tahri luomia. Sen sijaan se tekee ripsistä pehmeät ja joustavat. Se, että Lashcode säilyy raikkaana ja koostumus muuttumattomana yli 6 kuukautta, on myös plussaa.

Lashcode -ripsivärissä on hoitavien ainesosien voimaa

Lashcode -ripsiväri ei ainoastaan hämmästyttää upealla designillaan, vaan myös ripsien kuntoa parantavilla hoitavilla ainesosilla. Päivä päivältä ripsistä tulee kauniimmat ja kauniimmat niiden kasvaessa luonnollisten ainesosien ansiosta, jotka stimuloivat ripsien kasvua hellävaraisesti:

 • Soijapapuversouute – kosteuttaa ja ravitsee ripsiä hellävaraisesti vitamiinien voimalla (A, E, PP, B1 ja B2); se sisältää paljon proteiineja, hiilihydraatteja, lesitiiniä ja mineraalisuolia
 • Vehnäversouute – elvyttää ja ravitsee ripsiä suuren E-vitamiinimäärän ansiosta; ripset saavat notkeutta
 • Pantenoli – tarjoaa ripsille joustavuutta, nopeuttaa elvytysprosesseja, parantaa ripsien kuntoa ja vahvistaa niiden kestävyyttä
 • E-vitamiini – myös tunnettu nuoruuden vitamiinina, on vastuussa ripsien hyvän kunnon ylläpitämisestä ja vahvistamisesta
 • Arginiini – vahvistaa ripsien ulkonäköä elvyttämällä ja suojaamalla niitä kuivumiselta; samalla tämä ainesosa tarjoaa pakkauksen ravitsevia ainesosia suoraan ripsien tuppiin, joka saa ripset kasvamaan vahvoina ja ehkäisee liiallista irtoamista
 • Baicalein – luonnollinen ainesosa, joka sisältää antioksidanttien voimaa ja nuorentavia flavonoideja

Ripsien kyky vastaanottaa ainesosia on syy siihen, että voimme olla varmoja Lashcoden hoitavien ainesosien toimivuudesta ripsien kauneuden ja terveyden kannalta päivittäin. Lashcode on enemmän kuin ripsiväri – se on ripsiväri, joka välittää tarjoamastaan ulkonäöstä ja ripsien hoitamisesta.

18 Comments “Lashcode ripsiväri – ripsien täydellinen kuva”

 1. Mariela

  100% samaa mieltä arvostelun kanssa. Loistava ripsiväri!

  Vastaa
 2. suvi

  Paras ripsiväri tähän mennessä. Vahva väri ja syvyys, intensiivisen musta ja matta. Harja erottelee ripset tarkasti ja peittää pienimmätkin ripset tuotteella. Olen käyttänyt tätä kaksi kuukautta ja tuubissa on lähes kaikki jäljellä.

  Vastaa
  • Jasmin23

   Voin kompata 🙂 pakko lisätä, että se ei vaadi kohennusta päivän aikana. Kestää pitkään ripsissä, vaikka ei olekaan vedenkestävä.

   Vastaa
 3. Kirsikkaa

  Löysin tän aika äskettäin ja oon positiivisesti yllättynyt. Se täyttää kaikki mun odotukset; näyttää tekoripsiltä ja ei liimaa ripsiä yhteen, ei irtoo ja ei jätä paakkuja ripsiin. Helppo pestä pois. Kaikki mitä tarviin 🙂 Hinta voi olla este, se ei meinaan ole halvimmasta päästä.

  Vastaa
 4. anja

  Varmaan uus tuote, koska en oo ennen kuullu tästä

  Vastaa
 5. Anonyymi

  hajra on ihan omalaatunen! Tähän asti oon suosinu tavallisia harjoja mutta tää on paras ikinä. En tienny että mulla on näin paljon ripsiä tai niin pitkät 🙂

  Vastaa
 6. Kaisa

  Mielestäni tämä ripsiväri on todella hyvä, mutta suosin omaa Lancomeani.

  Vastaa
  • moonika

   Pidän itse Lashcodesta enemmän, vaikka käytin Hypnose Lancomea vuosia. Minusta Lashcode kestää kauemmin ja on tehokkaampi.

   Vastaa
 7. Eneli S.

  Mikään tuote ei ole yllättänyt minua näin pitkään aikaan. vaiutukset täyttää odotukset; en osaa sanoa hoitavasta puolesta, koska olen käyttänyt tätä vain kaksi viikkoa. Jos se todella ravitsee ripsiä, se on täydellinen ripsiväri 🙂

  Vastaa
 8. Sini

  Oon käyttäny tätä ripsiväriä 2 viikkoa ja ensin oli vaikea uskoa, että se hoitais ripsiä mutta nyt voin jo nähdä, että ripset on vähemmän kuivat.

  Vastaa
 9. Matleenn

  Aika hyvä, harmi ettei vedenkestävää versiota ole.

  Vastaa
  • Roosa

   Se ei ehkä kestä sukellusta mutta on kyllä kestävämpi kuin normiripsari 🙂

   Vastaa
 10. maijju

  miksen löydä tätä mistään?

  Vastaa
  • Laura

   Voin olla väärässä mutta luulen, että sitä saa vain valmistajan sivulta. Sieltä minä sen tilasin.

   Vastaa
 11. Tonya94

  Minulla on nyt toinen pullo menossa ja voin suositella tätä. Olen hyvin tyytyväinen siihen, sillä se tekee tarvittavansa. Harja on kätevä ja se ei ärsytä silmiä. Ripsiväri kestää kauan mutta meikinpoisto ei tuota ongelmia.

  Vastaa
 12. Else

  Blogiarvostelut ja tuotetta kokeilleiden tyttöjen positiiviset mielipiteet saivat minutkin ostamaan tuotteen. Yleensä uusilla ripsiväreillä kestää hetki muuttua tarpeeksi paksuksi mutta tämä oli loistava alusta asti. Ja tummuutta riittää 🙂

  Vastaa
 13. Lucy

  Minusta parasta on se, että kerroksia voi lisätä ilman paakkuja – ja tietenkin kestävyys.

  Vastaa
 14. pauliina

  Aika designertuubi ?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *