Top 5 parasta pomadea kulmakarvoille

Oikeanlaisen pomaden valitseminen voi osoittautua todella haastavaksi tehtäväksi, sillä niitä on nykyään saatavilla runsaasti, ja kaikkien niiden on tarkoitus määritellä ja täyttää kulmasi täydellisesti.

Jotta voisimme auttaa sinua valitsemaan uuden suosikkisi, päätimme laatia listan myydyimmistä pomadeista, jotka tekevät vaikutuksen suorituskyvyllään ja auttavat sinua saavuttamaan todellisen vau-efektin kulmameikissäsi.

Parhaat pomadet – meidän TOP 5

1. Nanobrow Eyebrow Pomade – kulmapomade

nanobrow eyebrow pomade

Nanobrow Eyberow Pomade tekee vaikutuksen suorituskyvyllään heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus on kätevä käyttää ja helpottaa vaivatonta levitystä. Nanobrow Eyebrow Pomade mahdollistaa aitojen kulmakarvojen jäljittelyn. Täsmällisesti määritellyt ja täytetyt kulmakarvat eivät ole koskaan olleet näin helppo saavuttaa. Kulmakarvat näyttävät paksummilta ja tuuheammilta. Koko päivän kestävä meikki on täysin mahdollinen Nanobrow’n pomadella. Tartu tähän tuotteeseen ja täytä kulmasi haluamallasi tavalla.

Tuotetta on saatavilla kolmessa luonnollisen näköisessä sävyssä: vaaleanruskeana, keskiruskeana ja tummanruskeana.

Tämä pomade on oikea valinta sinulle, jos:

 • lyömätön, kestävä lopputulos on sinulle välttämättömyys
 • haluat loihtia kulmameikin tarkasti
 • pidät nopeasta ja helposta levityksestä
 • arvostat luonnollisen näköisiä ja muodoltaan täydellisiä, tuuheita kulmakarvoja

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

2. TARTE Frameworker Brow Pomade

Vegaaniystävällinen Tarte Frameworker Brow Pomade antaa selkeän lopputuloksen. Tuotteen koostumus on vegaaninen, voidemainen ja juuri oikein pigmentoitunut. Tämän tuotteen avulla luot tarkan meikin, joka kestää jopa 24 tuntia. Voidemainen koostumus takaa, että jokainen karva on päällystetty tasaisesti. Se muotoilee kulmia ja lisää kiiltoa. Bonuksena on koostumus, jonka luonnolliset ainesosat hoitavat kulmakarvojasi – babassuöljy ravitsee ja vahvistaa karvatuppia, kun taas Amazonian savi sisältää E-vitamiinia, joka hidastaa ikääntymisprosessia. Tuote kestää niin vettä kuin hikeäkin.

Tätä pomadea on saatavilla seuraavissa sävyissä: taupe, keskiruskea, lämmin tummanruskea, tummanruskea, mustanruskea, tumma blondi, vaalea blondi ja keskikylmä ruskea.

Tästä pomadesta tulee suosikkituotteesi, jos:

 • arvostat vegaaniystävällisiä kauneustuotteita
 • välität luonnollisia ainesosia sisältävistä koostumuksista
 • pidät siitä, että voit yhdistää meikkisi kulmien hoitoon

3. Refy Brow Pomade

Refy Brow Pomade on osoittautunut todelliseksi kauneuden sensaatioksi Yhdysvalloissa. Kulmien varjostamisesta ja täyttämisestä tämän tuotteen avulla tulee todellinen nautinto. Mukana tuleva kulmaharja on mukava käyttää ja tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta. Mielenkiintoista on, että tämän pomaden avulla voit vapaasti yhdistellä saatavilla olevia sävyjä ja luoda oman, täydellisesti piirteisiisi sopivan. Voidemainen koostumus takaa helpon levityksen. Lisää syvyyttä kulmakarvoihisi ja luo mattapintainen lopputulos Refy Brow Pomadella!

Tuote on saatavilla kolmessa sävyssä: vaalea, keskiruskea ja tumma.

Valitse tämä pomade, jos:

 • arvostat helppoa levitystä ja haluat testata kauneustuotteiden sensaatioita
 • haluat, että kulmakarvat saavat mattapintaisen lopputuloksen
 • haaveilet oman sävyn luomisesta, joka sopii täydellisesti luonnolliseen kulmiesi väriin

4. BENEFIT COSMETICS POWmade

Benefit Cosmeticsin pomadella voit täyttää aukkoja vain muutamassa hetkessä, luomatta kuitenkaan liioiteltua lopputulosta. Kulmakarvoista tulee selkeästi rajattuja ja ne saavat satiinisen lopputuloksen. Suoritetut testit osoittivat, että tämä pomade erottuu edukseen poikkeuksellisen pitkäkestoisuutensa ansiosta. Se ei myöskään kuivu eikä hankaudu pois. Sitä voidaan levittää erityisellä harjalla, joka on ostettavissa erikseen.

Tämän pomaden saatavilla olevat sävyt ovat seuraavat: 2, 2,5, 3, 3,5, 3,75, 4, 4,5 ja 5.

Tämä pomade on oikea valinta sinulle, jos:

 • haluat saavuttaa täydellisen täyteläiset kulmakarvat
 • haluat, että pomade ei hankaudu tai kuivu
 • pidät luonnollisen näköisestä kulmien rajauksesta

5. KVD Vegan Beauty 24-Hour Super Brow

KVD Vegan Beautyn erittäin innovatiivinen, vegaaninen koostumus häikäisee edelleen kuluttajia. Tämän vedenkestävän, kermaisen ja kevyen koostumuksen omaavan pomaden avulla voit täyttää kulmasi tinkimättä lopputuloksesta. Määritelty vaikutus on mahdollista vain muutamassa hetkessä. Pomade levitetään #70 Pomade Brow Brush -harjan avulla.

Tästä pomadesta on saatavilla 7 luonnollista sävyä sekä sävyt ”White Out” ja ”Bleach” valkaistujen kulmien vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Tartu tähän pomadeen, jos:

 •  haluat antaa mielikuvitukselle vapaat kädet
 • haluat rohkean kulmien rajauksen
 • suosit mieluummin vegaanisia tuotteita

Miten pomadea käytetään?

Pomaden levitys on erittäin helppoa. Tämä menetelmä sopii kaikille, joille on tärkeää voida muotoilla kulmakarvat nopeasti.

Sinun tarvitsee vain kauhoa hieman valitsemaasi pomadea siveltimeen ja alkaa sitten hahmotella kulmakarvojasi ohuilla vedoilla. Ylä- ja alapuolisen kulmarajauksen määrittäminen on olennainen askel unelmiesi kulmakarvojen muodon saavuttamiseksi.

Kun kulmakarvat on rajattu täydellisesti, aloita niiden täyttäminen värillä. Se on siinä!