Nanolash – ripsiseerumi pidentävällä vaikutuksella

Nanolash ripsiseerumi on tuote, joka on tarkoitettu ripsien kunnon parantamiseen. Sen tarkoitus on hemmotella näitä lyhyitä, pieniä, vahingoittuneita karvoja luomillamme. Tämä tuote sisältää ripsiä kasvattavia luonnollisia ainesosia. Sen koostumus on suunniteltu huolellisesti.

Kuvaus

Nanolash ripsiseerumi on kosmetiikkatuote, joka yhdistää kaksi asiaa – se pitää huolta ripsistä ja stimuloi niiden kasvua. Tuotetta suositellaan, koska se hoitaa monia eri ripsien kohtaamia ongelmia. Tämän lisäksi tässä tuotteessa on monia muitakin etuja. Se toimii kattavasti ja auttaa palauttamaan ripsien ravintotasapainon ja terveellisen ulkonäön.

Ominaisuudet

Nanolashin koostumus, jonka ammattilaiset ovat rakentaneet, perustuu ripsiä stimuloivien ainesosien toimintaan. Ne pääsevät aina suoraa ripsien juuriin saakka, tehden niistä vahvat ja voimakkaammat.

Nanolashin säännöllinen käyttäminen vahvistaa ja parantaa ripsien kasvamista, sekä tuuheuttaa ja paksuntaa itse karvoja. Toisin sanoen, hoidon aikana tulet huomaamaan, että ripsesi ovat tummemmat ja vahvemmat, sekä ne korostavat silmiäsi kauniisti.

Nanolash antaa:

 • strengthening
 • pituutta
 • tuuheutta
 • paksuutta

Nämä eivät silti ole ainoita asioita joita Nanolash ripsiseerumi sinulle mahdollistaa. Se myös antaa sinulle joustavammat, kaarevammat ja kiiltävämmät ripset.

Tarkoitus

Luonnollisesti lyhyet ripset
Nanolash seerumi on suunniteltu auttamaan heitä, jotka ovat epäonnekkaita, ja heidän ripsensä ovat luonnollisesti lyhyet ja heikot. Tätä tuotetta voi käyttää myös he, jotka haluavat parantaa ohuiden ja vaaleiden ripsien ulkonäköä.

Heikentyneet ripset
Tuote auttaa myös ulkoisissa asioissa, jotka voivat vaivata ripsiä; esimerkiksi joidenkin värjäävien kosmetiikkatuotteiden käyttö, meikinpoistoaineet ja epäammattimaiset kauneushoidot. Nanolash sopii loistavasti myös henkilöille, joiden ripset ovat rasittuneet pidennysten käyttämisestä, jotka ovat tippuneet hormonaalisten muutosten vuoksi (esimerkiksi raskauden vuoksi), tai muiden tämän sorttisten tapausten takia.

Käyttäminen

Ripsiseerumia tulisi laittaa luomen rajaan käyttäen ohutta sivellintä. Tämä prosessi muistuttaa eyelinerin laittamista. Nanolashia on tarkoitus laittaa ainoastaan luomen rajalle. Sinun tarvitsee vain laitta ohut viiva tuotetta luomen ja ripsen rajalle, aloittaen silmän sisänurkasta siirtyen siitä ulkonurkkaa kohden.

Nanolash ripsiseerumia tulisi laittaa kerran päivässä, parhaan tuloksen saat, kun käytät sitä iltaisin. Meikin poistaminen silmien alueelta ennen tuotteen käyttämistä on erittäin tärkeää.

Muuta huomioitavaa

 • Iholle kertyvät epäpuhtaudet saattavat estää tuotetta pääsemästä ripsien juuriin
 • Nanolashia ei silti tulisi käyttää useammin kuin kerran päivässä

Pstaminen/tuotteen toimitus

Nanolash ripsiseerumia voidaan ostaa internetistä, tuotteen virallisilta verkkosivuilta. Jokaisella maalla on omat, oman kieliset sivut, joista tuotteita voidaan tilata. Tuotteen yksikköhinta on halvempi, jos tilaat enemmän kerralla. Voit tilata tätä tuotetta kolmessa peruspaketissa: Go!Go! (1 x Nanolash), Two Steps! (2 x Nanolash), ja You’re Gonna Love It! (3 x Nanolash).

17 Comments “Nanolash – ripsiseerumi pidentävällä vaikutuksella”

 1. miia

  En tiennyt tästä seerumista ennen, löysin sen vahingossa blogista. Blogin kuvat tekivät vaikutuksen ja minun oli pakko ostaa se itselleni myös

  Vastaa
 2. Jade93

  aika hyvä tuote, nopea ja helppo levittää, imeytyy nopeasti ja vaikutuksia ei tarvitse odottaa kauan. Vain muutama sekunti joka päivä ja uskomattomat vaikutukset kestävät pitkääään:)

  Vastaa
 3. JuuliaMeikki

  Aloitin juuri toisen pullon nanolashia, ensimmäisellä kerralla tulokset olivat upeat. Toivottavasti tämä kerta on samanlainen 🙂

  Vastaa
 4. Sonja

  Tarvitsen varmaan seerumin itse mutta ehkä kokeilen risiiniöljyä ensin

  Vastaa
  • JuuliaMeikki

   minusta risiiniöljy ei todellakaan sovi tähän tehtävään, koska se voi ärsyttää silmiä.

   Vastaa
 5. Saara

  Sain tämä seerumin lahjaksi ja olen itse asiassa tyytyväinen tulokseen. Korkean hinnan takia en ole varma, ostanko sitä uudestaan

  Vastaa
 6. annukka_s

  Olen käyttänyt revitalashia kaksi vuotta ja minusta seerumi on loistava, ainoa huono puoli on hinta:| Haluaisin vaihtaa halvempaan vaihtoehtoon mutta pelottaa, että on vaikea löytää jotain yhtä hyvää

  Vastaa
 7. Savanni

  juuri nyt kokeilen toista seerumia mutta tähän asti en ole nähnyt eroa. Jos tämä ei tehoa, hankin nanolashin

  Vastaa
 8. Pihka26

  minusta seerumi on loistava mutta hinta saattaa vaikuttaa

  Vastaa
 9. Eeva

  Minulla on ohuet ja lyhyet ripset, joten tämä on minulle 😀

  Vastaa
 10. Ailii

  Olen lukenut kasoittain positiivisia arvosteluja täästä seerumista ja nyt on pakko ostaa ! XD

  Vastaa
 11. Tuutikki

  rahan haaskausta, hyvä ripsiväri kelpaa

  Vastaa
 12. Josefiina H

  Olen käyttänyt tätä kuukauden ja olen tyytyväinen tuloksiin

  Vastaa
 13. Alissa

  En ole koskaan käyttänyt ripsiseerumeja mutta viime aikoina olen käyttänyt vedenpitävää ripsiväriä ja ripsistäni on tullut jäykät ja kuivat ja hauraat. On varmaan korkea aika alkaa käyttää jotain kohentavaa tuotetta

  Vastaa
 14. minä_g

  Odotan tällä hetkellä uuden seerumini toimitusta 😀 suraan valmistajalta 😀 niin kärsimätön olo 😀

  Vastaa
 15. Kat.M.

  revitalashin ansiosta minulla on paksut ja pitkät ripset

  Vastaa
 16. Carola

  Käytän toista seerumia mutta heti kun se loppuu, kokeilen nanolashia 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *