TOP 6 muotoilusaippuaa – tutustu suosikkeihimme ja valitse paras itsellesi!

Saippuakulmakarvat ovat edelleen äärimmäisen suosittu kaikkialla maailmassa. Sillä tarkoitetaan kulmien muotoilutapaa, jossa kulmakarvat huolitellaan spoolien ja erityisen muotoilusaippuan avulla. Tämän tekniikan avulla kulmakarvat saadaan vaivattomasti näyttämään tuuheammilta ja tyylikkäiltä vain muutamassa minuutissa ilman liioiteltua vaikutelmaa.

Jos arvostat ennen kaikkea luonnollisuutta kulmameikissä, helppoa levitystä ja upeasti korostettuja kulmakarvoja, tutustu seuraavaksi parhaisiin saatavilla oleviin muotoilusaippuoihin. Olemme laatineet listan suosikeistamme, jotta voisit valita itsellesi sopivan muotoilusaippuan helposti ja nopeasti.

Onko sinulla vaikeuksia kulmakarvojesi muotoilun kanssa? Tai ehkä haluaisit saada ne näyttämään vain aavistuksen paksummilta? Pidätkö pitkäkestoisista meikkiefekteistä? Etkö tykkää tehdä korjailuja meikkiin pitkin päivää?

Tutustu nyt TOP 6 muotoilusaippuaan!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

nanobrow eyebrow styling soap

Kieltämättä tämä on ykkösvalintamme kulmameikin loihtimiseen. Lukemattomat naiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet tähän geelimäiseen muotoilusaippuaan, joka sopii kaikenlaisille kulmakarvoille ja antaa vaikutelman, jota ei monikaan tuote päihitä. Se toimii täysin ilman vettä. Vain muutamalla harjanvedolla saavutat haluamasi ilmeen. Kulmakarvat pysyvät virheettömänä tuntikausia, ja voit vihdoinkin unohtaa jatkuvan korjailun. Kulmakarvat näyttävät tuuheammilta ja saavat äärimmäistä runsautta. Onko luonnollinen kulmakarvojen ilme sinun juttusi? Nanobrow’n muotoilusaippua varmistaa, että saat sen jokaisella käyttökerralla.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap antaa juuri laminoitujen kulmakarvojen vaikutelman. Näin säästät aikaa ja rahaa, jota olisit käyttänyt kalliisiin, toistoa vaativiin hoitoihin.

Tämä muotoilusaippua sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan, mutta sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden kulmatuotteiden kanssa. Sinä päätät kuinka hyödynnät sitä omassa meikkirutiinissasi!

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta nanobrow.fi

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Onko kohotettujen ja höyhenenkevyiden kulmakarvojen vaikutus se, mistä haaveilet? Valitse siis Anastasia Beverly Hillsin muotoilusaippua.

Se jättää kulmakarvat kesytetyn, kohotetun ja kiinteän näköisiksi. Saippua sopii mille tahansa ihonvärille ja kulmien sävyelle. Se antaa vahvan pidon, sen koostumus on hilseilemätön ja paakkuuntumaton eikä se jätä valkoisia jäämiä.

Tuote on vegaaninen ja eläinkokeeton. Saippuan vesipohjainen koostumus on parabeeniton, öljytön ja alkoholiton!

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax toimii täydellisesti sekä paksuille että harvalukuisille kulmille.

3. MUA Makeup Academy Brow Define

Luonnollisen kauneutesi korostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. MUA Makeup Academy Brow Define -muotoilusaippua takaa poikkeuksellisen kulmien määrittelyn ja täydellisesti huolitellut kulmakarvat. Sen koostumus on läpinäkyvä. Saippuan mukana tulee ainutlaatuisesti ja käytännöllisesti muotoiltu spoolie, joka helpottaa tuotteen levittämistä.

4. Patrick Ta Major Brow Shaping Wax

Tämä muotoilusaippua takaa aina täydellisen lopputuloksen ja höyhenenkevyen vaikutelman. Patrick Ta Major Brow Shaping Wax kesyttää kaikkein myös ne kaikista itsepäisimmätkin kulmakarvat.

Tuote on parabeeniton ja ftalaatiton, eikä sitä ole testattu eläimillä. Tämän saippuan koostumus sisältää karvojen kasvua edistäviä peptidejä, glyseriiniä ja oliiviöljyä, jotka ravitsevat ja vahvistavat kulmiasi. Jos haluat muotoilla sekä korostaa kulmakarvojasi ja hoitaa niitä samalla kertaa, tämä tuote on ehdottomasti sinua varten.

5. Lamel Brow Fixing Soap

Tämä läpinäkyvä kulmien muotoilusaippua antaa sinulle taatusti halutun muotoilutehon. Tulet epäilemättä rakastamaan sitä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Purkin mukana tulee spoolie, joka on suunniteltu helppoa levitystä varten. Tuotteen koostumus on samaan aikaan kevyt, mutta myös paksu ja geelimäinen, jonka vuoksi kulmakarvasi pysyvät halutussa muodossa pitkään. Tämän tuotteen valmistuksessa ei ole vahingoitettu eläimiä.

Voit käyttää Lamel Brow Fixing Soapia sellaisenaan ja käyttää sen jälkeen suosikkikulmakynääsi tai pomadea saadaksesi rohkeamman ilmeen.

6. West Barn Co. Soap Brows + Prep Mist

Haluatko saada samanlaisen kulmameikin kuin Hollywoodin tähdillä? Tämä kulmasaippua tekee sen mahdolliseksi! Se on supersuosittu maailmanlaajuisesti ja suunniteltu kaikille kulmatyypeille. Se takaa lyömättömän kestävyyden ja virheettömän meikin tunneiksi. Tuote sisältää luonnollisia ainesosia ja on vegaaniystävällinen.

Luonnollinen kulmien muotoilu tällä saippualla on todella yksinkertainen tehtävä, jossa onnistut varmasti!
Valitse uusi suosikkisi näiden muotoilusaippuoiden joukosta ja nauti upeista ja virheettömistä kulmakarvoista päivittäin!