GlySkinCare – Kuiva öljy muuallekin kuin hiuskiin

GlySkinCare on Amerikkalainen ihonhoitotuote sarja joka perustuu tieteeellisiin ratkaisuihin. Argan öljy on intensiivisesti kosteuttava tuote hiuksille ja keholle. Mitä Argan öljy keholle & hiuksille antaa? Millainen GlySkinCare on? Löydät lyhyen kuvauksen tästä joka päivä käytettävästä ihonhoitotuotteesta alla.

GlySkinCare Argan öljyn koostumuksen salaisuus on luonnonmukaisessa Argan öljyssä. (Argania Spinosa Kernel öljy) ja vitamiiniyhdistelmässä, jossa on nostettu E-vitamiinin määrää (tocopheryl acetate). Näiden lisäksi, tuote sisältää myös muita luonnollisia öljyjä (decyl oleate) ja dimethicone – synteettinen silikoniöljy. Löydämme tuotteesta myös muutamia kemikaalisia ainesosia, kuten cyclopentasiloxane, tai diisopropyl adipate. Ainesosat ovat erilaisia, mutta tehokkaita.

GlySkinCare Argan Kuiva Öljyssä on syväkosteuttava koostumus, joka ilman suurempia ongelmia kosteuttaa ihon ja hiukset oikein käytettynä. Tämän öljyn suuri etu on se, että monet muut tämäntyyppiset tuotteet jättävät öljyisen tuntuman josta on vaikea päästä eroon. GlySkinCare on hienojakoinen ja tekee ihosta silkkisen pehmeän ja ravitun. Sama tapahtuu myös ihon osalta, Argan öljy elvyttää kuivat ja vahingoittuneet hiukset ja antaa niille terveen hehkun.

GlySkinCare Argan Kuiva Öljy on spraymuodossa, jonka käyttö on melko helppopa. Iholle tai hiuksiin suihkutettuna riittää 1-2 suihkausta Argan öljyä. GlySkinCare öljyä voidaan laittaa suoraa märälle tai kuivalle iholle. Argan ölkjy toimii täydellisesti hieronnassa. Koska GlySkinCare taka erityisen kevyen koostumuksen joka ei tunnu iholla tai latista hiuksia, tätä tuotetta voidaan käyttää ilman, että hiuksia tai ihoa tarvitsisi käytön jälkeen erikseen pestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *