Nanobrow Microblading Pen [Toimittajan valinta]


Lukuisat naiset kamppailevat harvalukuisten kulmakarvojen kanssa. Liian ohuet tai hienot kulmakarvat saattavat saada kasvot näyttämään epäsopusuhtaisilta. On kuitenkin olemassa monia erilaisia tekniikoita, jotka voivat auttaa parantamaan kulmakarvojen ulkonäköä. Miten voit saada paksummat kulmakarvat nopeasti?

Oletko kuullut microbladingista? Se on yksi kestomeikkimenetelmistä, joka nauttii suurta suosiota uskomattoman luonnollisen vaikutuksensa vuoksi. Nyt voit saavuttaa saman ilmeen menemättä kalliiseen toimenpiteeseen. Tarvitset vain yhden tuotteen. Mikä se on? Jatka lukemista!

Microblading kulmakynä – kenelle?

Microblading kulmakynä kannattaa aina pitää meikkilaukussa. Sen avulla voit täyttää pienet aukot ja laikut. Siitä on myös hyötyä, kun haluat korostaa kulmakarvojen häntää voimakkaammin. Tällainen kynä takaa kauniin meikin koko päiväksi. Se ei tahriudu ja on erittäin tarkka. Minkälainen kulmakynä sinun pitäisi valita?

Nanobrow Microblading Pen

Hanki maksimaalista volyymia Nanobrow Microblading Penin avulla! Tämä kulmakynä on paitsi tarkka myös erittäin pitkäkestoinen. Nanobrow on brändi, jota olemme suositelleet lukijoillemme jo muutaman kerran aiemminkin. Siinä ei ole mitään yllättävää! Nanobrow kauneustuotteet eivät ole koskaan pettäneet meitä! Ne erottuvat kestävyydellään, intensiivisellä pigmenttisyydellään ja monipuolisuudellaan – jokaisen meikkityypin ystävät löytävät tämän brändin valikoimasta jotain itselleen.

Nanobrow Microblading Pen

Tuote saatavilla väreissä:

Ovatko kulmasi lähes näkymättömät? Tee niistä lumoavat tämän kulmakynän avulla, sillä voit nimittäin tuottaa samanlaisen lopputuloksen kuin microblading-käsittelyllä!
Piirrä ohuita viivoja, jotka jäljittelevät oikeita kulmakarvoja ja muuttavat kulmakarvat ohuista ja hauraista äärimmäisen paksuiksi.

Nanobrow Microblading Penin avulla sinun ei tarvitse stressata, että meikkisi menee pilalle päivän aikana! Sen vedenkestävä koostumus takaa mikropigmentoidun vaikutelman usean tunnin vaikutuksen. Väri pysyy eloisana ja ilmeikkäänä pitkään ja meikki näyttää virheettömältä koko päivän.
Nanobrow Microblading Penin ansiosta saat luonnollisen näköiset kulmakarvat, jotka näyttävät korostetuilta ilman groteskia vaikutusta. Sen ohuen applikaattorin avulla voit lisätä yksittäisiä pieniä karvoja sekä täyttää suurempia alueita, joilta karvat puuttuvat.

Kulmakynä, joka tarjoaa vaikutelman microblading-käsittelystä, sopii niin ammattilaisille kuin kuluttajille, ja sen avulla luot täysin ainutlaatuisen meikin. Ensimmäinen käyttökerta ei tietenkään välttämättä ole täydellinen kokemus, mutta pienen harjoittelun jälkeen tästä kulmakynästä saattaa tulla suosikkikosmetiikkatuotteesi.

Microblading kulmakynä – miten sitä käytetään?

Aseta kynä pystyasentoon. Tee lyhyitä vetoja samaan suuntaan kuin karvat kasvavat, jotta saat aikaan mahdollisimman luonnollisen vaikutelman. Aloita tuotteen levitys kulmakarvojen alareunasta. Muista, että kulmakarvojen hännän tulee olla hieman tummempi kuin sisäreunan, sillä se antaa tasaisen siirtymän ja mahdollistaa harvalukuisten alueiden hienovaraisen täyttämisen.

Ammattilaisen vinkki: Luo kämmenselälle muutama karvan kaltainen viiva saadaksesi hieman kokemusta. Ravista ennen käyttöä.

Nanobrow Microblading Pen – 5 syytä hankkia se!

meikkivinkkejä kulmakarvoille

1. Vedenkestävä koostumus ja kestää useita tunteja.
2. Helppokäyttöinen ja ainutlaatuisesti suunniteltu kärki.
3. Intensiiviset pigmentit.
4. Saatavana muutamassa eri sävyssä.
5. Luonnollinen lopputulos.

Löydät sen täältä -> nanobrow.fi.