Kuinka huolehtia hiuksista omassa kodin rauhassa?

Naisten yksi tärkeimmistä saavutuksista on pitkät ja kauniit hiukset. Ei ihme, että kaikki meistä haluaa pitää niistä niin hyvää huolta. Modernit markkinat on aivan täynnä tuotteita hiuksille, jotka pitävät hiuksista erittäin hyvin huolta. Mutta, sinulle olisi kaikkein viisainta aloittaa ihan perusteista. Sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta pitääksesi hiuksistasi huolta. Kaikki, mitä tarvitset, on muutamat hyvät tekniikat joita voit harjoittaa omassa kodissasi. Kaikkein tärkein kysymys onkin siis, miten pidän huolta hiuksista kotona?

Aloita tasapainoisesta dieetistä

Se, mitä syömme, vaikuttaa suoraa kehomme soluihin. Mitä enemmän roskaruokaa ruokavalioomme kuuluu, sitä enemmän hiuksemme menettävät luonnollisia ravintoaineita. Päästäksesi eroon kaikista näistä ikävistä vaikutuksista ja parantaaksesi hiustesi laatua, sinun tulisi lisätä ruokavalioosi muutamia korkearavintopitoisia tuotteita. Kaikkein tärkeintä olisi, että ruuassa olisi tarpeeksi sinkkiä, esimerkiksi siis kalaa, mereneläviä, leseet, kaurahiutaleet, täysjyväviljaa ja palkokasveja (pavut, härkäpavut, herneet, linssit jne). Toinen tärkeä asia on saada tarpeeksi vitamiineja, varsinkin B-vitamiinia jota saat pähkinöistä, ryyneistä, manteleista, tuoreista vihanneksista, hedelmistä jne. Hiuksillesi hyväksi on myös syödä porkkanaa, appelsiinia, parsaa, perunoita tai pinaattia, joissa on paljon foolihappoa.

Kosteutuksen tärkeys

Tasapainoisessa ruokavaliossa on erittäin tärkeää muistaa pitää kosteustasapaino kohdallaan, kuitenkin ihmiskehosta 60% on vettä. Tarpeeksi kostutettu keho pystyy puhdistamaan kehosta kuona-aineita huomattavasti paremmin, ja tämä näkyy myös hiusten terveydessä. Lähdevesi on erittäin hyvä silikonin lähde, joka on hiuksien päärakennusaine joka tekee hiuksista paksut ja näkyvästi vahvemmat. Kosteutus, tasapainoisen ruokavalion lisäksi, on paras asia mitä voit tehdä hiustesi terveyden eteen kotoa käsin.

Tee kotitekoinen hiusnaamio

Internet on pullollaan kotitekoisien hiusnaamioiden ohjeita. Kaikkien niiden teho perustuu luonnon aineisiin ja niiden vaikutuksiin. Kotitekoisen hiusnaamion pohjan tulisi olla oliiviöljy, risiiniöljy, manteliöljy, hunaja tai kookosöljy. Näiden lisäksi voit lisätä ainesosiin seuraavia: munat (lähinnä keltuaisen ravintoaineet), sitruunamehu, luonnonjugurtti tai täysmaito, nokkosen lehdet (kuivatut tai tuoreet) tai hiiva. Kaikki nämä ainesosat vahvistavat hiuksiasi ja niiden yhdistelmä antaa loistavan tehon. Sinun hiuksesi tulevat olemaan ravitut, kiiltävät ja paksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *