Kasvoseerumit punoitukseen – Mikä niistä on paras? Parhaat tuotteet katkenneille verisuonille!

Punoittava iho ’suuttuu’ ja herkistyy sekä reagoi kuumiin juomiin tai mausteisiin ruokiin. Onko tästä ominaisuudesta mahdollista päästä eroon? Tietenkin! Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet, pääasiassa kasvoseerumi, mahdollistavat juuri sen. Tutustu parhaisiin anti-redness seerumeihin ja valitse ihollesi paras vaihtoehto!

Millainen on punoittava iho?

Tämä ihotyyppi on erittäin herkkä kaikille sääolosuhteiden muutoksille. Iho kärsii liiasta kuumuudesta, kylmyydestä, ilmastoinnista, kuivasta ilmasta ja lämpötilamuutoksista. Punoitus on tavallista. Liikaa auringonottoa ja solariumia ei suositella. Punoittavien poskien lisäksi ihon pinnalta voi löytyä seittimäinen kuvio katkenneita hiusverisuonia. Ihotyyppi on osittain perinnöllinen ja toiset saavat sen hormonimuutosten yhteydessä (vaihdevuodet, hormoniehkäisy, raskaus). Myös stressi, tupakka ja alkoholi tekevät pahaa iholle. Mikäli iholta löytyy paljon katkenneita verisuonia ja punoitusta, ihon hoitoon tarvitaan oikeanlaiset tuotteet – etenkin syvälle ihoon imeytyvä ja heikkoja verisuonia vahvistava seerumi on tärkeä tuote. Kerromme mikä niistä on kaikkein paras.

Parhaat kasvoseerumit punoittavan ihon hoitoon: esittelyt ja käyttäjien arvostelut

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoilin punoitusta ehkäisevä seerumi ansaitsee kärkipaikan. Tämä ainutlaatuinen tuote tulee suuressa pullossa, hinta on hyvä ja ainesosat loistavia. Käyttäjät ovat antaneet sille viisi tähteä ja sitä suositellaan usein monitoimisena seerumina punoittavalle iholle. Tuote sopii loistavasti herkälle iholle upeiden kasviuutteiden ansiosta: hevoskastanja, sypressikäpy ja lehmus lievittävät kaikkia ärsytyksiä ja punoitusta, vahvistavat ja supistavat verisuonien seinämiä sekä ehkäisevät katkenneita verisuonia. Nanoil seerumi suojaa ihoa myös ulkoisten tekijöiden vaurioilta. Tämän lisäksi seerumi ehkäisee ennenaikaisia ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä, pitäen ihon terveenä, ihanana ja nuorekkaana.

Lue lisää: www.nanoil.fi

Nanoil Anti-Redness Face Serum arvostelut

Tuote saa hyviä arvosteluja hinnan, koon ja koostumuksen ansiosta mutta ainesosat ja vaikutukset tekevät suurimman vaikutuksen. Iloisten käyttäjien mukaan seerumi kaunistaa ihoa jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Exuviance Antiredness Calming Serum

Kallis tuote punoittavalle iholle mutta ainesosat ovat hyviä, sitä on helppo käyttää ja se on kevyt. Seerumissa on kasviperäisiä raaka-aineita, esimerkiksi verisuonia vahvistavaa hevoskastanjauutetta. Lisäksi Exuviancen seerumi sisältää kosteuttavaa ja ravitsevaa levää, valkoista teetä sekä lakritsiuutetta ja ihon vastustuskykyä parantavaa sekä tulehdusta lievittävää kofeiinia, peptidejä ja sinkkiä. Säännöllisessä käytössä seerumi kaunistaa reaktiivista ihoa ja ehkäisee pinnallisia verisuonia.

Exuviance Antiredness Calming Serum arvostelut

Exuviance Serum kerää hyviä arvosteluja uniikeista ainesosistaan, monista herkkää ihoa hoitavista raaka-aineista ja monipuolisuudestaan.

PCA Skin Anti-Redness Serum

PCA on loistava hoitokeino kasvojen punoitukseen, ärsytykseen ja herkkyyteen. Seerumi rauhoittaa ihoa ja vähentää epämukavuuden tunnetta ja siksi se sopii herkälle, helposti ärtyvälle ja allergisoivalle iholle. PCA Skin Anti-Redness Serum on aika suosittu valinta punoittavalle iholle. Hinta on aika korkea 30 ml pullosta mutta koostumus on silkkinen, eli tuote ei tuki tai rasita herkkää ihoa. Seerumia voi käyttää joko aamulla tai illalla ennen kasvovoidetta. Tuote sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia uutteita merilevästä sekä punoitusta lievittävää kaprisuutetta.

PCA Skin Anti-Redness Serum arvostelu

PCA Skin Anti-Redness Serum on saanut hyviä arvosteluja kyvystään vähentää punoitusta. Tuote kosteuttaa tehokkaasti sekä sopii hyvin sekä kesä- että talvituotteeksi, kun herkkä iho kärsii kuumuudesta, pakkasesta tai keskuslämmityksestä.

REN Evercalm Anti-redness Serum

Tämä punoitusta vähentävä seerumi rauhoittaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Tuote minimoi ihon ärtymystä ja jatkuvaa punoitusta. Voidemainen koostumus erottaa tuotteen muista seerumeista mutta koostumuksen takia osa käyttäjistä ei halua käyttää tuotetta aamuisin. Seerumissa on kosteuttavaa ja ravitsevaa leväuutetta sekä ikääntymistä ehkäisevää E-vitamiinia, maitoproteiineja, rosmariinia ja arnikkiuutetta. Luonnolliset öljyt (muun muassa auringonkukka- ja soijaöljy) tekevät seerumista aika raskaan ja se voi aiheuttaa epämiellyttävän kiillon kasvoille.

REN Evercalm Anti-redness Serum

Käyttäjät pitävät rauhoittavasta seerumista. Tuotetta käytetään iltaisin, jotta meikki ei menisi pilalle epämiellyttävästä kiillosta.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

Kevyt ja helppokäyttöinen seerumi punoittavalle, herkälle, ärtyneelle ja katkenneista verisuonista kärsivälle iholle. Lievittää polttelua nopeasti, vähentää punoitusta, ehkäisee ärsytystä ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän ulkoisia tekijöitä vastaan. Hyaluronihappo loistaa pääosassa, kosteuttaen ja nuorentaen ihoa. Kamomilla- ja arnikkiuute rauhoittavat ihoa ja supistavat verisuonia.

MURAD Sensitive Skin Soothing Serum

MURAD seerumi on saanut hyviä arvosteluja, koska se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Keveyden ansiosta sitä voi käyttää meikin alla.