Kuinka poistaa meikit ilman oikeita välineitä?

Meikinpoisto on tärkeä osa joka iltaista peseytymistä. Kaikki kosmetiikka tulisi poistaa iholta, jotta se pääsee hengittämään. Valitettavasti useat naiset käyttävät vääränlaisia tuotteita tai hankaavat ihoa liian intensiivisesti. Vaikutus? Ärsyttävät ihoa, aiheuttavat mustapäitä ja kuivaavat ihoa. Se mitä tarvitset on luonnonkosmetiikkaa ja uuden tavan hoitaa ihoasi.

Klassinen meikinpoisto

Ihonhoidossa luonnonkosmetiikka ja luonnolliset tavat ovat tulleet todella suosituiksi viime aikoina. Miksi? Koska ekologiset tuotteet eivät aiheuta ihon ärtymistä, vaan pitävät ihosta hyvää huolta, ja kaikki tämä tulee luonnosta. Totta kai on olemassa myös poikkeuksia. Ihmisten joilla on yliherkkä iho tai allergioita tulee olla varovainen joidenkin ainesosien kanssa. Takaisin meikinpoistoon. Klassiset meikinpoisto tuotteet saattavat aiheuttaa ihon ärtymistä ja kuivuutta. Ne saattavat sisältää ei haluttuja SLS (Natriumlauryylisulfaatti), parabeenejä, alkoholia ja raskaita öljyisiä aineita. Lisäksi kasvojen liiallinen hankaaminen saattaa vahingoittaa ihoa ja vääränlainen meikinpoistoaine saattaa aiheuttaa silmäripsien lähtemisen tai heikentymistä.

Mikä on luonnollinen tapa poistaa meikki?

Suosituin tapa on OCM eli öljypuhdistus.Tässä menetelmässä puhdistamme ihomme oikeassa mittasuhteessa olevilla öljyillä. Öljypuhdistus keskittyy pääsääntöisesti poistamaan ylimääräisen talin ja ilmansaasteet iholtamme. Öljyt liuottaa lian ja kosmetiikan ja ravitsee ihoa. Öljypuhdistusta suositellaan kaikille ihotyypeille.

Face cleanse and make-up removal with Aleppo soap is yet another well known way of skincare. The soap has vegetable ingredients; in spite of it contains the same properties of classical soap. This cosmetic is handmade and also recommended for all skin types. Aleppo soap should be lather and then with the created foam wash the face and rinse with a cool water.

Kasvojen puhdistus ja meikinpoisto Aleppo-saippualla on toinen tunnettu tapa hoitaa ihoa. Saippua sisältää kasviuutteita; se myös toimii samalla tavalla kuin tavallinen saippua. Aleppo-saippuat on tehty käsin ja sitä voi suositella kaikille ihotyypeille. Aleppo-saippua tulee ensin vaahdottaa, tästä tulleella vaahdolla pestään kasvot ja huudella viileällä vedellä.

Meikinpoistohanska on erittäin suosittu naisten keskuudessa. Se on pehmyttä kuitua, vedellä kostutetulla hanskalla pestään meikit ja ilmansaasteet pois kasvoilta. Ainoa huono puoli hanskassa on, että sitä ei tule käyttää pidempään kuin kaksi kuukautta, ja joka käyttökerran jälkeen se tulee pestä ja kuivata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *