Puhdistava muta? Powercleanse™ Daily Dual Cleanser Glamglowlta

Et ole koskaan nähnyt mitään tämän tapaista! Kasvojenpuhdistusmuta. Se on hyvä tapa pitää huolta kasvoista – tai sitten yritysten uusi tapa saada meidät tuhlaamaan rahamme? Glamglow merkki antaa meille vastauksen Powercleanse™ Daily Dual Cleanser muodossa.

Kuten on jo selvinnyt, mudassa on monia hyviä ominaisuuksia. Se sisältää monia mineraaleja, mikroelementtejä ja puhdistavia ainesosia jotka ovat vastuussa ihon ravitsemisesta ja ikääntymistä estävistä elementeistä. Se poistaa kaikki myrkyt, kuolleet ihosolut sekä puhdistaa ihohuokoset. Tämän lisäksi muta vähentää ärsytystä tai iholla olevaa tulehdusta, sekä samalla virkistää ja tasoittaa ihoa. Saatat kokea tämän erittäin hyväksi mikäli kärsit psoriasiksesta, aknesta, laajamittaisesta talinerityksestä tai atooppisesta ihosta. Mikä on kaikkein mielenkiintoisista, muta on erittäin laajalti käytetty ainesosa reuman hoidossa. Nämä ovat niitä tehoja joihin Glamglow luottaa kun he myyvät puhdistavaa vaahtoa jonka sisältöön kuuluu muta. Tuotteessa on öljyjä, mutta ei hätää, se ei muuta sisältöä tai kestävyyttä.

Kuinka se on mahdollista?

Muta ja öljy Powercleanse™ Daily Dual Cleanser pullot ovat erikseen maksimoidakseen voiman säilytyksessä. Pulloissa on lokerot jotta muta ja öljy pysyvät omissa erillisissä paikoissaan. Painamalla pumppua saamme sopivan annoksen tuotetta (Sekä mutaa että öljyä), joka on tarpeeksi kasvojen puhdistamista varten. Lisää hiukan vettä, sekoita ja laita kasvoille. Tee kasvohieronta pyörivin liikkein ja pese pois.

Mikä on niin erityistä Powercleanse™ Daily Dual Cleanser vaahdossa?

Mudan ja öljyn yhdistelmässä on erityisiä ominaisuuksia. Ensinnäkin, se poistaa kaikki myrkyt, talin, meikin, jopa vedenpitävän meikin. Toisekseen, se jättää ihon raikkaaksi, tasaiseksi ja hyvin ravituksi. Kolmanneksi, se luo suojakerroksen joka suojaa ihoamme auringolta ja saasteilta. Neljänneksi, meidän kasvomme ovat suojattuna ei ainoastaan mudalla, mutta myös mandariini ja päärynäöljyllä, kaoliinilla, riisillä, soijalla ja viljauutteella.Ehkä mudalla leikkiminen ei olekaan niin huono asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *