Aikaa säästäviä kauneushoitoja

On olemassa kauneushoitoja, jotka auttavat meitä säästämään aikaa eivätkä aiheuta liikaa vaivaa. Puhumme nyt siis vartalo- ja kasvohoidoista, joita ei tarvitse tehdä edes joka toinen päivä. Hoidoista, joilla on pitkä vaikutus kuten: laser karvanpoisto, kestomeikki, hybridilakkaus, keratiinisuoristus hiuksille. Aloitetaan ensimmäisestä.

Laser karvanpoisto on tehokas tapa poistaa ei haluttuja karvoja. Sinun tarvitsee vain käydä kauneushoitolassa niin vartalosi hoidetaan ammattilaisen toimesta. Päästäksesi kokonaan eroon karvoista, sinun tulee käydä hoitolassa muutamia kertoja. Määrä riippuu täysin karvojen paksuudesta, väristä ja niiden kasvuvauhdista. Laser karvanpoisto on paljon miellyttävämpi kuin höylä, karvanpoistajat tai karvanpoistovaha. Miksi? Ensinnäkin, iho pysyy sileänä muutaman vuoden. Toiseksi mahdollisuus ihoärsytykseen on huomattavasti pienempi (höylät, karvanpoistajat ja vahat voivat vahingoittaa ihon pintaa). Kolmanneksi, voit ongelmitta päästä eroon karvoista kehossasi (kasvoista, kainaloista, bikinirajasta). Neljänneksi, sinun ei tarvitse toistaa käsittelyä joka toinen päivä (kuten muita hoitoja pitää).

Kestomeikki on vähän niinkuin kosmeettinen tatuointi. Ihon alle ruiskutetaan väripigmenttiä. Hoidolla kosmetologi pystyy tekemään sinulle kulmakarvat, silmänrajaukset ylä- ja alaluomelle ja korjaamaan huulien muotoja. Kestomeikin ansiosta säästät runsaasti aikaa aamun meikkauksessa. Yksi näiden hoitojen elementeistä on microblading, joka on erityinen tekniikka, jossa asiakkaalle muotoillaan kulmat. Tähän käytetään todella ohuita neuloja, joilla piirretään ohut karvamainen jälki iholle. Siitä on tulossa erittäin suosittu permanenttimeikkaukstapa, eikä ainoastaan meikkausta rakastavien keskuudessa vaan myös Instagramissa. Saattaisitko sinä kokeilla tätä?

Hybridilakkaus on myös yksi kiireellisten ja laiskojen ihmisten kauneusratkaisu. Se on yksi pisimpään kestävistä manikyyreistä. Tähän manikyyriin tarvitaan omanlainen kynsilakka, primer ja päällyslakka; unohtamatta UV-valoa. Hybridi manikyyri on todella vaikuttava ja elegantti. Värit ovat intensiivisiä, top coat takaa kiiltävän lopputuloksen ja pitkän keston. Lohkeileva kynsilakka, kuivat harjat ja ilmakuplat eivät enää häiritse sinua.

Hiuksia rakastaville on keratiinisuoristus. Hoidossa hiuksiin levitetään keratiinia ja ne “silitetään” hiuksiin erityisellä suoristusraudalla. Lopputuloksesta tulee pehmeä, hehkuva ja suora. Voit sanoa hyvästit omille suoristusraudoillesi ja harjafööneille. Tällä tavalla vähennät kuivuutta, hiustenlähtöä ja haurautta sekä kaksihaaraisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *