[TOP 7] Mikä on parhaan C-vitamiinia sisältävän kasvoseerumin nimi?

Seerumista on tullut yksi pakollisista päivittäisistä ihonhoitotuotteista. Rakastuimme siihen sen tiivistetyn sisällön ansiosta. Seerumit voivat sisältää muun muassa vaalentavaa, luonnollista hehkua lisäävää ja ihoa nuorentavaa C-vitamiinia. Mikä C-vitamiiniseerumi antaa parhaita tuloksia? Tutustu 7 mainitsemisen arvoiseen tuotteeseen.

Tutkiessamme nettitilastoja, C-vitamiinituotteet ovat Google-hakujen kärjessä. Tämän ei tulisi tulla yllätyksenä, koska askorbiinihappo on äärimmäisen tärkeä iholle. Tutustutaan paremmin tähän arvokkaaseen ainesosaan!

C-vitamiinin käytöt kosmetiikassa

Tämä vitamiini pystyy muuhunkin kuin lisäämään vastustuskykyä ravintolisissä, hoitamaan flunssaa ja vahvistamaan kehoa. Yllättävää kyllä, C-vitamiinissa on runsaasti kaunistavia ominaisuuksia, jotka tulivat esiin jonkin aikaa sitten testatessa askorbiinihapon vaikutuksia iholla. Tämä johti C-vitamiinibuumiin. Ennen kuin käymme ostamassa askorbiinihappoa sisältäviä kauneustuotteita, tutustutaan niiden ominaisuuksiin.

C-vitamiini nuorentaa, vaalentaa tummia läiskiä ja lisää hehkua. Keho sisältää luonnollisesti C-vitamiinia mutta täytettyämme 30 vitamiinin määrä vähenee ihossa. Tämän jälkeen ei-toivottu ja pysäyttämätön ikääntyminen alkaa – esiintyy ryppyjä ja väriläiskiä, iho muuttuu veltommaksi ja terve hehku vähenee. C-vitamiinia sisältävän ihonhoitotuotteen käytöllä on väliä, koska:

  • siinä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja se suojaa vapailta radikaaleilta
  • se tukee kollageenituotantoa ja takaa ihon joustavuuden
  • se parantaa raudan ja foolihapon imeytymistä
  • se aktivoi nuoruuden ja kauneuden vitamiinina pidettyä E-vitamiinia
  • se vahvistaa pinnallisia verisuonia
  • se vaalentaa väriläiskiä ja tummia kohtia
  • se toimii UV-suojana ja suojaa auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä

Huomio! Kaikki C-vitamiinit eivät vaikuta samalla tavalla

Vain oikean muotoinen C-vitamiini sisältää yllä mainitut ominaisuudet. Jos tuntuu siltä, että ravintolisien ottaminen tai appelsiinimehun juominen tulee kaunistamaan ihoa, olet väärässä. Ihon kaunistamiseksi vaaditaan ihonhoitotuotteita C-vitamiinilla. Valitettavasti ne eivät kaikki ole yhtä tehokkaita.

Etsiessämme parasta mahdollista tuotetta, valinnaksi päätyy usein puhdasta C-vitamiinia (L-ascorbic acid) sisältävä tuote. Tämä on virhe – puhdas C-vitamiini on epästabiili ja se ei ehdi kulkeutua ihon syviin osiin. Parempia tuloksia saa käyttämällä liposomeilla tai muilla ”laboratoriotempuilla” stabiloituja C-vitamiinijohdannaisia. Näitä ovat muun muassa Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ascorbyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate.

Jos C-vitamiinin ominaisuuksia haluaa hyödyntää täysin, on hyvä käyttää tuotetta oikeanlaisella C-vitamiinilla ja vitamiinin vaikutuksia vahvistavilla ainesosilla. Vitamiinin määrällä on myös väliä ja sitä löytyy eniten C-vitamiiniseerumeista. Mitä tuotteita tulisi harkita?

TOP 7! Parhaat kasvoseerumit C-vitamiinilla

1. Nanoil Vit. C Face Serum (50 ml/1,69 oz)

paras kasvoseerumi Nanoil

Tämä on taatusti paras kasvoseerumi C-vitamiinilla. Pohjana toimii C-vitamiinin stabiili muoto – etyyliaskorbiinihappo. Tuote sisältää askorbiinihapon lisäksi myös Punarnava -uutetta, joka on vahva antioksidantti. Ainesosat löytyvät Nanoilin kevyestä, nuoruuden eliksiirinä toimivasta seerumista. Seerumia suositellaan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ihmisille, etenkin hyperpigmentaation, elottoman ja värittömän sekä ikääntymisen ensimerkkien hoitoon. Aamuin illoin säännöllisesti käytettynä Nanoil Vitamin C Serum kaunistaa ihoa muutamassa päivässä ja saa aikaan nuoremman sekä virheettömän ihon useamman viikon jälkeen. Ansaitsemme kaikki näin pitkäkestoisia vaikutuksia!

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum (30 ml/1 oz)

Sesderman C-Vit Serum löytyy listan toiselta paikalta. Korkea hinta saa meidät toivomaan uskomattomia tuloksia. Seerumi on tehokas ihoa hoitava ja ravitseva seerumi elottomalle iholle mutta se ei onnistu tarjoamaan anti-age vaikutuksia listan ykkösen tapaan. C-vitamiini on tuotteen pääainesosa ja sen tehtävä on imeytyä syviin ihokerroksiin ja toimia paremmin liposomien ansiosta. Seerumi on aika paksua ja sitä voi käyttää sekä aamuisin että iltaisin.

3. Alpha-H Vitamin C with Grape Seed (25 ml/0,85 oz)

Alpha-H Serum on listan kallein tuote mutta hinta ei merkitse parhaita vaikutuksia. Tuotteen sankari on C-vitamiini ja sen lisäksi tuotteessa on kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kaunistavia kasviuutteita. Sisältö on suhteellisen hyviä, ne suojaavat kimmoisuuden heikkenemiseltä, antavat terveen kiillon ja tasoittavan ihonsävyä.

4. Clochee Antioxidant Oil Serum (30 ml/1 oz)

Huippuluokan tuote, joka on kohtuullisen hyvää C-vitamiiniseerumia etsivien naisten suosiossa. Antioksidanttinen öljyseerumi koostuu pääasiassa luonnollista C-vitamiinia sisältävistä öljyistä ja kasviuutteista. Ainesosien ansiosta seerumi ravitsee ihoa ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, mutta tuote ei sisällä askorbiinihappoa ja siksi se ei vaalenna ihoa tai sisällä anti-age vaikutuksia. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin ennen kosteusvoidetta.

5. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30 ml/1 oz)

Listan halvin C-vitamiiniseerumi. Brändin suosio ja laaja valikoima intensiivisiä ihonhoitotuotteita saavat naiset valitsemaan tämän seerumin. Seerumi sisältää 12% stabiilia C-vitamiinia. Ylimääräisiä kasviuutteita tuotteesta ei löydy mutta tuote sisältää mahdollisia ärsykkeitä. Tämä on hyvä seerumi vähentämään tummia läiskiä ja ryppyjä mutta se ei sovi kaikille ihotyypeille (erityisesti herkälle iholle).

6. Auriga Flavo-C Serum (15 ml/0,5 oz)

Tämän pienen vitamiiniseerumin tarjoaa Auriga International. Kevyt ja hyvin imeytyvä tuote sisältää suuren määrän C-vitamiinia ja ginkgo biloba -uutetta, joka vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote on keskihintainen ja siksi se on suosittu valinta nuorekkaan ulkonäön puolesta taistelevien naisten keskuudessa. Tehokkuus riippuu kuitenkin ihon alkuperäisestä kunnosta ja monesta muusta tekijästä.

7. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate (50 ml/1,69 oz)

Lopulta yksi Kiehl’s -tuotteista – törsäilyn ystävien suosikkibrändi. Seerumin hinta ei ainakaan kannusta ostamaan sitä. Brändi tarjoaa kevyen tiivisteen tummien läiskien vaalentamiseen ja ihon kosteuttamiseen. Se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää puhdasta, ei-stabiilia C-vitamiinia. Seerumia voi käyttää kahdesti päivässä.