Trendit 2016 – Pimeässä hohtavat hiukset

Joka vuosi saamme yllättyä uudesta hiustrendistä. Viime vuonna olimme kaikki vaikuttuneita galaksi-hiuksista, täydellisistä hiustyyleistä kesää varten, mutta tänä vuonna stylistit menivät askeleen pidemmälle. Pimeässä hohtavat hiukset ovat värjäyksen trendi tällä hetkellä, eikä ainoastaan sateenkaariväreissä, vaan myös… Pimeässä hohtavat klubi hiukset!

Jos haluat katsoa tätä trendiä hiukan lähemmin, kirjoita Instagramiin #glowinthedarkhair. Viime viikkojen aikana tämä portaali on täyttynyt hiuksista jotka hohtavat UV-valossa. Löydät tällä hashtagilla sekä amatöörien hiuksia, että myöskin ammattilaisten tekemiä taideteoksia. Osa ihmisistä on värjännyt vain muutaman suortuvan hiuksistaan, kun taas toiset ovat värjänneet lähes koko pään; löytyy myös rohkeita jotka ovat värjänneet ripsensä, jotta ne hohtaisivat klubin pimeydessä.

Kuinka pimeässä hohtavat hiukset toimivat?

Fluerosoiva efekti on nähtävillä UV-valossa, ja tämä efekti saadaan oikeanlaisella hiusvärillä. Viikkojen ajan kaupoissa on ollut myytävänä Manic Panic’s High Voltage Classic Cream hiusväri, jolta löytyy seuraavat sävyt: Hot Hot Pink tai Electric Lizard. Väreissä on myös muitakin kuin neonvärejä, eli neutraalimpia sävyjä, jos niin on edes mahdollista sanoa pimeässä hohtavasta väristä. Sinun tulisi muistaa, että pimeässä hohtavalla värillä värjääminen on erittäin vahingoittavaa hiuksille, joten käytä tuotetta varoen.

Heille, jotka eivät halua vahingoittaa hiuksiansa, vastaava tuote fluoresoiville väreille on pimeässä hohtavat hiuslakat. Mutta, lopputulos ei ole yhtä intensiivinen – ja mikä tärkeintä – ei myöskään yhtä kestävä kuin hiusväri. Pimeässä hohtavat UV-värit ovat kutsuvia rohkeille ihmisille. Neon fluerosoiva efekti on erittäin tehokas itsessään, mutta kaikkein upeimmat kuvat ovat hiustyyleistä joissa on pimeässä hohtavaa hiusväriä, kuten nutturat, letit jne. Ei ole väliä minkä hiustyylin valitset, jätät hiuksesi auki tai et – pimeässä hohtavat hiukset vetävät aina huomiota puoleensa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *