5 syytä rakastaa Nanoil Micellar Shampoota arganöljyllä

Jättääkö nykyinen shampoosi hiukset elottomiksi ja litteiksi? Ehkä hiuksista tulee pörröisemmät ja sähköisemmät? Tuntuuko siltä, että hiukset eivät ole täysin puhtaat pesun jälkeen? Tämä tarkoittaa sitä, että shampoo tai hiusten puhdistusaine tulisi vaihtaa. Hyvä uutinen on se, että me autamme sinua puhdistamaan hiukset ja päänahan täydellisesti. Tutustu Nanoilin misellishampooseen arganöljyllä! Miksi nykyisen shampoon vaihtaminen tähän tuotteeseen on hyvä idea? Esimerkiksi siksi, että Nanoilin misellishampoo ravitsee hiuksia syvän puhdistamisen lisäksi.

Sitä on turha yrittää kiertää, hiustenhoitotuotteet onnistuvat vain hiusten ollessa täydellisen puhtaat. Mikäli toiveena on upealta näyttävät hiukset, hiukset on pestävä huolellisesti – ja siihen tarvitaan apua. Avun nimi on Nanoil Argan Micellar Shampoo. Jatka lukemista ja opi viisi syytä rakastua tähän shampooseen.

paras arganshampoo Nanoil

5 syytä pitää Nanoilin arganöljyä sisältävää misellishampoota täydellisenä tuotteena sinulle

  1. Puhdistaa syvästi. Tämä shampoo puhdistaa hiukset eri tavalla kuin tavalliset shampoot. Se pesee hiukset paremmin. Eikä tämä olisi mahdollista ilman misellejä – nämä pienet molekyylit irrottavat likaa, rasvaa, epäpuhtauksia ja kosmetiikkatuotteita hiuksista. Lopputuloksena on syvästi puhdistettu päänahka ja ilmavammat hiukset.
  2. Maailman suosituin kosmetiikkaöljy. Kuten nimi kertoo, Nanoilin shampoo sisältää arganöljyä, jota pidetään maailman parhaana kosmetiikkaöljynä. Öljy tarjoaa hiuksille maksimaalista huolenpitoa. Mitä se tarkoittaa? Arganöljy vahvistaa heikkoja hiuksia, ehkäisee vaurioita ja ravitsee hiuksia. Omegahappojen, E-vitamiinin ja kasvisterolien ansiosta öljy tekee hiuksista kauniimmat ja terveemmät.
  3. Uskomatonta kiiltoa. Hiuksista tulee eloisammat luonnollisten ainesosien ansiosta – lopputulos muistuttaa hiusten laminointikäsittelyä. Tarakumi, eli kiillosta vastuussa oleva ainesosa, suojaa myös hiuksia. Tarakumi sitoo myös kosteutta ja ehkäisee samalla kuivuutta.
  4. Paras öljy hiuksille. Arganöljyn lisäksi Nanoil -shampoo sisältää risiiniöljyä, joka vaikuttaa tunnetusti positiivisesti hiuksiin. Tässä misellishampoossa risiiniöljyllä on tärkeä tehtävä: se on antiseptinen, eli se hallitsee bakteereja, rauhoittaa ja hoitaa päänahkaa, lievittää ärsytystä, vahvistaa hiuksia ja ehkäisee väriä haalistumasta.
  5. Kateutta herättävää sileyttä ja syvää kosteutusta. Nanoilin misellishampoossa arganöljy on yhdistetty serisiiniin, joka on hiuksiin positiivisesti vaikuttava silkistä johdettu proteiini. Serisiini jättää hiukset täydellisen pehmeiksi, mukavan tuntuisiksi ja hallittaviksi. Serisiinin ansiosta hiukset muuttuvat vastustuskykyisemmiksi ja eloisammiksi. Samalla proteiini kosteuttaa hiuksia ja vähentää pörröisyyttä.

Tämä misellishampoo ei ole ainoa argania sisältävä hiustuote Nanoililta. Mikäli hiuksille haluaa täydellisen argankäsittelyn kannattaa tutustua Nanoilin valikoimaan. Osoitteessa [nanoil.fi] löytyy muita luonnon inspiroimia kauneustuotteita laadukkailla kosmetiikkaöljyillä, jotka saavat olosi mukavaksi omassa ihossasi. Anna itsesi kokea upea Nanoil kehon- ja hiustenhoito.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *