Korosta kauneuttasi Nanobrow kulmakarvaseerumilla

Aiemmin näkyvät huulet olivat muotia. Nyt niiden paikan on vienyt näkyvät ja muotoillut kulmakarvat. Mitä jos kaikille ei ole suotu paksuja ja tummia kulmakarvoja? Näitä ihmisiä ajatellen lanseerattiin Nanobrow.

Mikään ei ole viehättävämpää kuin kauniiden ripsien ja täydellisesti muotoiltujen kulmakarvojen kehystämä katse. Se on totta… mutta luontoäiti ei ole ollut yhtä antoisa kaikkien kohdalla. Jos kuulut tähän ryhmään, tiedät kuinka vaikeaa on tehdä kulmakarvoista paksummat. On aika hankkia oikea tuote!

Huomaa itse, miten Nanobrow toimii.

Nanobrow seerumi – vaikutukset

Tuote on jokaiselle kulmakarvoihinsa tyytymättömälle naiselle luotu ammattimainen kulmakarvaseerumi, joka korostaa kulmakarvoja yksinkertaisella tavalla. Seerumi toimii ulkoisesti mutta ei pinnallisesti. Sen ainesosat – jotka seuraavat periaatetta ’laatu ennen määrää’ – tunkeutuvat ihoon ja hoitavat jokaista haurasta sekä ohutta karvaa.

Tiedätkö mitä vaikutuksia Nanobrowilla saa aikaan? Tämä kulmakarvaseerumi (säännöllisesti käytettynä):

 • elvyttää ja vahvistaa
 • nopeuttaa uusien karvojen kasvua
 • antaa paksuutta
 • tekee karvoista joustavammat, helpottaa muotoilua
 • tummentaa ja antaa kiiltoa
 • ehkäisee kulmakarvojen irtoamista

Paras hoitoaine kulmakarvoille

Nanobrowin tehokkuuden voi selittää kahden tekijän yhdistelmällä: koostumus ja sivellin. Ainesosien ansiosta Nanobrow kulmakarvaseerumia pidetään hyvänä tuotteena. Sekä sisältö että käyttöväline ovat huolellisesti suunniteltuja.

1. Täydellinen yhdistelmä ainesosia

Nanobrow sisältää vain kaikkein laadukkaimpia ainesosia. Ainesosat ovat testattu huolellisesti, jotta ne varmasti parantaisivat kulmakarvojen kuntoa tehokkaasti aiheuttamatta vaurioita. Tuotteesta löytää arvokkaita kasviuutteita ja elvyttäviä ainesosia, jotka myös nopeuttavat kulmakarvojen luonnollista kasvua.

Kulmakarvaseerumi on turvallinen myös allergioista kärsiville, herkkäihoisille ja vegaaneille, koska sitä ei ole testattu eläimillä ja kaikki ainesosat ovat kasviperäisiä.

2. Kätevä ja tarkka sivellin

Sivellin no tarkka ja tekee käytöstä todella helppoa. Pehmeä kärki kerää tarpeeksi mutta ei liikaa tuotetta ja levittää täydellisen määrän kulmakarvoille yhdellä liikkeellä.

Kätevä ja sopivasti muotoiltu sivellin tekee käytöstä äärimmäisen yksinkertaista. Pese meikki ja levitä tuotetta kulmakarvoille. Ja… valmista!

Nanobrow valloittaa naisten sydämet!

Ei ole yllättävää, että niin moni nainen on rakastunut Nanobrowiin. Se on suosittu sen tehokkuuden, nopeuden (ensimmäiset tulokset näkyvät 2-3 viikossa), helppokäyttöisyyden, täydellisen sisällön, kilpailukykyisen hinnan ja… monen muun asian takia.

Tutustu Nanobrowiin ja anna itsesi rakastua!

22 Comments “Korosta kauneuttasi Nanobrow kulmakarvaseerumilla”

 1. Monika_H

  Täys varas! Varasti mun sydämen jonkun aikaa sitten ja nyt sitä ei saa kukaan muu. Paras kulmakarvaseerumi koskaan. Hoitaa, tuuheuttaa ja tekee ihmeitä 🙂

  Vastaa
 2. Viktoria

  Mulle tämä! mun kulmakarvat on täynnä aukkoja ja oon miettiny jopa microbladingia mut on vaikeeta löytää kauneudenhoitajaa, joka tietää mitä tekee

  Vastaa
 3. MonaLisa

  Ainesosat kuulostaa mahtavilta. Odotan nyt tilattua pulloa jotta voisin kokeilla tätä itse. En malta odottaa!

  Vastaa
 4. Natalia

  Harmi että se maksaa niin paljon… risiiniöljy on halvempaa ja tulos on varmaan sama

  Vastaa
 5. Lotta23

  Loistava tuote. Kaikkialta löytyy artikkeleita kulmakarvojen nyppimiseen ja vihdoin löysin artikkelin niiden kasvattamisesta. Tutustun mielelläni Nanobrowiin 🙂

  Vastaa
 6. olympiavalo

  Kaikille katkerille risiiniöljyn faneille: nanobrow on parempi kuin paras risiiniöljy. Piste. 😀

  Vastaa
 7. katri-karkki

  käytin revitabrowia ja vaikutta siltä et kulmakarvat irtos kasvamisen sijaan… nyt pelottaa vähän…

  Vastaa
 8. Daniela

  Ostin nanobrowin kuukausi sitten ja vertailin kolme viikkoa sitten otettuja kuvia nykyhetkeen ja oli vaikea uskoa kuinka paljon kulmakarvat oli muuttunu, parempaan suuntaan tietenkin 😀

  Vastaa
 9. Kapri

  Oon ettiny hyvää kulmakarvaseerumia jo hetken ja en oo löytäny mitään pahaa sanottavaa nanobrowista, ehkä tää on SE OIKEA!

  Vastaa
 10. kiero

  mä käytän omaa öljyseosta kulmakarvoille 😀 nyt odotetaan tuloksia kärsivällisesti

  Vastaa
 11. Maria

  Ihannoin paksuja kulmakarvoja mutta niiden saamiseksi on meikattava aika paljon. Onneks löysin tän artikkelin koska arvostleuja kattomalla nanobrow saattais olla hyvä vaihtoehto!

  Vastaa
 12. Annika

  Siisti seerumi mut liian kallis.

  Vastaa
 13. Kati

  Oon käyttäny 2 viikkoa mut en nää muutoksia…

  Vastaa
  • Rusetti

   Vaikutukset näkyy noin 4 viikossa, mun kohdalla oikeestaan kolmessa. Superi tuote!

   Vastaa
 14. rva. täydellinen

  5 viikon matkan jälkeen nanobrowilla mulla on vihdoin kulmakarvat 😀

  Vastaa
 15. aurinkoinen

  Tekee kulmakarvoista paksummat ja tuuheemmat, en tiedä kuin monessa viikossa mut aika nopeesti… levitin tätä joka ilta kulmakarvoihin ja menin nukkumaan ja sit ne ”tuuhenee”

  Vastaa
 16. pauliina virta

  Kulmakarvani irtoavat paljon kesällä ja harvenevat selkesäti. Tänä vuonna ostan Nanobrowin ja toivon, että enää ei käy niin.

  Vastaa
 17. m.i.n.ä

  Kiinnostava arvostelu, seerumi herätti mielenkiintoni.

  Vastaa
 18. Kermainen

  Ostin Nanobrowin ja viikon jälkeen mikään ei ollut muuttunut mutta odotan vielä, koska siskoni kulmakarvatkin onnistuivat kasvamaan takaisin jatkuvan nyppimisen jäljiltä.

  Vastaa
 19. KaJa

  TÄYDELLINEN! <3

  Vastaa
 20. Suklaa

  Tiiän kui vaikeeta on löytää hyvä kulmakarvaseerumi ja oon kokeillu muitaki hoitoaineita ja mikään ei oikee toiminu, ei ainakaa risiiniöljy, vaan nanobrow. Tosi tosi hyvä tuote, täydelliset ainesosat ja hinta!

  Vastaa
 21. kauneus_mm

  tykkään risiiniöljystä, se auttaa hallitsemaan kulmakarvoja ja kosteuttaa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *