Kasvojen puhdistus vaihe vaiheelta. Teetkö sen oikein?

Me puhdistamme kasvomme lähes päivittäin, ja usein ajattelemme, että mikään ei voi yllättää meitä siinä. Se on yksinkertaista – poistat meikit jotta kasvoille ei jää bakteereja. Asioista tulee monimutkaisia kun joudumme valitsemaan tuotetta sitä varten, ja vaihtoehtojahan on monia. Geeli, kasvovesi, vesi, saippua? Mitä meidän tulisi valita jotta voimme tehokkaasti puhdistaa kasvomme? Miten puhdistamme ihomme?

Ensinnäkin, tehokas meikinpuhdistus

Ensimmäinen askel tehokasta kasvojen puhdistusta kohden on kunnollinen meikinpoista. Markkinat ovat täynnä erilaisia meikinpoistoaineita. Tehokkaimmat ja suositelluimmat ovat misellifaasi vedestä, jonka aktiiviset ainesosat kiinnittyvät meikkiin, pölyyn ja epäpuhtauksiin ja puhdistaa ihomme meikistä (myös vedenpitävästä) ja epäpuhtauksista. Voimme myös tietysti käyttää puhdistusvoidetta tai kaksivaiheista meikinpoistoainetta.

Tehokkaaseen meikinpoistoon liittyy myös tekniikka. Vanulapulla olevaa tuotetta tulisi laittaa hellävaraisesti kasvoille, vältä hieromista (erityisesti silmäluomilla ja ripsissä). Puhdista kasvot miedosti ja pidä vanulappua hetki pidempää luomella jotta silmämeikki sulaa ja voit poistaa sen helposti vetämällä vanulappua alaspäin kohti nenää.

Toiseksi, oikeanlainen kasvojen pesu

Liian monet naiset päättävät iltansa meikinpoistoon. Yleisesti se johtuu ajanpuutteesta, huonosta tuotteesta tai välinpitämättömyydestä. Meikinpoistoaineet poistavat iholtamme ainoastaan uloimmat epäpuhtaudet. Tämän jälkeen kasvot tulisi pestä siihen tarkoitetulla tuotteella joka puhdistaa ihohuokoset.

Kolmanneksi, kasvojen kuorinta

Joskus kannattaa tukea ihon omaa uusiutumista kuorinnalla. Se on loistava tapa valmistaa ihomme ravitsevia ainesosia varten. Kuorinta on vapaaehtoista, ja se voidaan tehdä 1-2 viikossa.

Neljänneksi, tasapainoinen ihonhoito

Puhdistetut ihohuokoset ovat avonaisina erittäin imukykyisiä. Kaikkein parasta olisi jos kasvot saisivat ravitsevat ainesosat kasvovedestä (etenkin ihmiset joilla on rasvainen tai akneiho). Tässä kohtaa voit myös laittaa kosteuttavaa voidetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *